Tindr - zamysł

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Tindr - zamysł

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Początkowy zamysł Tindra to mieło być strona, ale zgieła mi się dupa i nie chce mi się programować. Jaki zatem jest mój zamysł? Zróbmy to na discordzie!

Stwórzmy serwer discord, na którym będą opisy poszczególnych osób, dając reakcje mozna będzie dać w prawo lub lewo, kto da w prawo ten otworzy ticket z panem/panią która szuka miłości.  Nie jest to jakiś dobry pomysł, ze względu na prawie wszystko, ale ten pomysł ma potencjał.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233514
Contributor
Contributor

Re: Tindr - zamysł

Post autor: Użytkownik Usunięty 233514 »

@Henryk Ziemiański szuka miłości. Proszę go wziąć do kanału i niech stamtąd nie wychodzi. ?
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Nie szukam miłości, wręcz przeciwnie. Chcę pozostać kawalerem. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Mi ten pomysł się podoba, ale sam pomysł, zamysł... no mocna średniawa, liczyłem na coś lepszego, szkoda.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

Tadeusz I Wielki pisze: 27 sie 2023, 21:06Mi ten pomysł się podoba, ale sam pomysł, zamysł... no mocna średniawa, liczyłem na coś lepszego, szkoda.

A czym, według Waszej Ekscelencji Prezydenta, różni się pomysł od zamysłu? Pomysł jest po myśleniu, a zamysł za/przed myśleniem?

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Leonid Repulijski pisze: 27 sie 2023, 21:10A czym, według Waszej Ekscelencji Prezydenta, różni się pomysł od zamysłu? Pomysł jest po myśleniu, a zamysł za/przed myśleniem?

Sorka, źle napisałem, chodziło mi o końcowy zamysł, na początku to miała być strona, to myślałem że będzie coś lepszego, ale niestety się przeliczyłem, i końcowy zamysł dla mnie jest mocną średniawą. 
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Roman Octopic pisze: 27 sie 2023, 20:41Stwórzmy serwer discord, na którym będą opisy poszczególnych osób, dając reakcje mozna będzie dać w prawo lub lewo, kto da w prawo ten otworzy ticket z panem/panią która szuka miłości.  Nie jest to jakiś dobry pomysł, ze względu na prawie wszystko, ale ten pomysł ma potencjał.

Nikt normalny nie będzie specjalnie wchodził na Discorda, żeby w coś się pobawić. Tu są mikronacje, tu się to robi jako aplikację, albo dział na forum ?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233512
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Użytkownik Usunięty 233512 »

Szukam żony, ale jeszcze nie wiem, czy wysłać wam zgłoszenie, czy zrobić teleturniej "Next to Sasha" i niech telewidzowie zdecydują w głosowaniu SMS-owym.