Matt Grotzky wita

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Matthew Grotzky
Newbie
Newbie

Matt Grotzky wita

Post autor: Matthew Grotzky »

Witajcie. 

Rad jestem mogąc jak sądzę dołączyć do społeczności. Próbuję swoich sił w mikronacji pomny doświadczeń też politycznych z przeglądarkowej gry rival regions. Ma nadzieję na wspólną zabawę. Chętnie wysłucham wskazówek z góry za nie dziękując 
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Re: Matt Grotzky wita

Post autor: Piotr Jankowski »

Witamy serdecznie!

piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Witam serdecznie. W razie potrzeby proszę się zwrócić do mnie, postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Siema, siema. O tej porze każdy wypić może. Jakby nie było, jest bardzo miło.

Nasza scena polityczna spolaryzowana jest wokół dwóch koalicji - konserwatywnej i demokratycznej. Jesteśmy unikameralną republiką parlamentarną, czyli jednoizbowy parlament (Kongres) odgrywa najważniejszą rolę w kraju. W Kongresie zasiadają Kongresmeni wybierani w powszechnych, tajnych, proporcjonalnych i ważonych wyborach.

II Federacja Nordacka to największa republika mikroświata i jedna z trzech najaktywniejszych mikronacji na Pollinie. Kiedy cały świat dookoła nas obiera drogę monarchizmu, dyktatury czy też komunizmu, to nasz kraj niesie dalej krużganek demokracji.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Matthew Grotzky
Newbie
Newbie

Post autor: Matthew Grotzky »

Od razu dziękuję za szybkie odpowiedzi oraz dość szczegółowy opis wstępny sytuacji w kraju
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Vitejte' se v II Nordackej Federa'ce! Nesmerne' milo mi je, że do naszej strany' stale naplivajou novi lude'! Jesli chtelby Pan vedet neco vincij o strane', to nebojte' se zadavat opytana ?
Ostatnio zmieniony 04 lut 2024, 16:47 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”