Marsz Przeciw Lewactwu w Achkovie

Dział Komarchii Nordackiej, dystryktu stołecznego II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Marsz Przeciw Lewactwu w Achkovie

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

[attachment=0]images - 2024-05-15T171158.965.jpeg[/attachment]/monthly_2024_05/74009378_images-2024-05-15T171158_965.jpeg.2703a01ed0f5edaebd2385d92ab9b82e.jpeg" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Dzisiaj, w godzinach popołudniowych w Achkovie odbył się Marsz Przeciw Lewactwu, którego miejsce przeniesiono wcześniej z Zwierzogrodu. Według władz Komarchii Nordackiej, w marszu uczestniczyło kilka tysięcy osób, które chciały zaprotestować lewicowym wpływom w II Federacji Nordackiej. 

[attachment=1]pobrane (100).jpeg[/attachment]/monthly_2024_05/1595411154_pobrane(100).jpeg.415531deeee944e386195a34ece419d6.jpeg" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Gdy tłum doszedł pod siedzibę Namiestnika Komarchii Nordackiej, pojawił się Henryk Ziemiański, szef Ultranordackiej Partii Ojczyźnianej, który przy oklaskach wziął mikrofon i zaczął swoje przemówienie. 

- Jesteśmy tutaj, aby zaprotestować przeciwko lewackim wpływom w naszym kraju. Czas pozbyć się Waksmana i Nordackie Konsorcjum Informatyczne oddać w ręce ludu, gdyż rządy jednego człowieka w administracji sprawiają, że forum de facto znajduje się pod jego kontrolą. Jeśli nasze postulaty nie zostaną spełnione, podejmiemy radykalne kroki. - rozpoczął mówić Henryk Ziemiański. 

W swym wystąpieniu odwołał się także do opublikowanego przez siebie Manifestu Ziemiańskizmu, który uznał za zbawienie dla Nordaty. 

- Ten manifest jest zbawieniem dla Nordaty, a także dla tych, którzy są gotów dla niej walczyć. Nasze państwo jest w łapskach lewactwa, ale być może niedługo będzie zarządzane przez wolnych ludzi. - mówił Ziemiański.. 

Po przemówieniu Ziemiańskiego tłum ruszył pod Pałac Prezydencki, gdzie było słychać okrzyki Lewactwo Won!, a także Wielka Narodowa Nordata! Po zakończeniu marszu Henryk Ziemiański odbył konferencję prasową i fotografował się z zwolennikami. 

Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Re: Marsz Przeciw Lewactwu w Achkovie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Dobrze, że nie dotarła do mnie informacja o marszu, obrzucałbym was psim kałem. 
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Nie wiem jak Pan by to zrobił. Marszu pilnowała prywatna firma ochroniarska, której pracownicy byli uzbrojeni i byli przygotowani na takie typu incydenty. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Oliwier Dymarski pisze: 15 maja 2024, 17:50Dobrze, że nie dotarła do mnie informacja o marszu, obrzucałbym was psim kałem. 

Peace nad love, no chyba że ktoś się ze mną nie zgadza. Wtedy jest kirymotalibem, moherowcem i można go kałem obrzucać ?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Collaborator
Collaborator

Post autor: August de la Sparasan »

"Nie dla zbrojenia Ukrainy"? I to protest przeciwko lewicowym wpływom w Federacji? Dziwnie niespójne te hasła.

NordNET:

augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:

August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 15 maja 2024, 18:33Peace nad love, no chyba że ktoś się ze mną nie zgadza. Wtedy jest kirymotalibem, moherowcem i można go kałem obrzucać ?

Love na pewno, ale peace? Dlaczego my mamy być "peace" w stosunku do ludzi, którzy do nas są "no-peace"? Jeśli ktoś oczekuje naszego szacunku, musi szanować nas. W drugą stronę to oczywiście działa tak samo, tylko nasza próba wyrażania szacunku jak zwykle kończy się czym takim. Dramat.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Waksman pisze: 15 maja 2024, 19:40Love na pewno, ale peace? Dlaczego my mamy być "peace" w stosunku do ludzi, którzy do nas są "no-peace"? Jeśli ktoś oczekuje naszego szacunku, musi szanować nas. W drugą stronę to oczywiście działa tak samo, tylko nasza próba wyrażania szacunku jak zwykle kończy się czym takim. Dramat.

Dokładnie tak myślę.
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop
Apprentice
Apprentice

Post autor: Joahim von Ribertrop »

August de la Sparasan pisze: 15 maja 2024, 19:32"Nie dla zbrojenia Ukrainy"? I to protest przeciwko lewicowym wpływom w Federacji? Dziwnie niespójne te hasła.

Może protestujący wiedzą coś czego my nie wiemy? Może wiedzą o jakiejś tajnej uhraińskiej (bo to oczwyste że musiało im chodzić o Uhrainę, no bo chyba nie mają oni ma myśli Ukrainy w RON) partyzantce finansowanej po cichu przez to całe mityczne lewactwo? To chyba wymaga jakiegoś zbadania!

(Uciekając: Jakby Komisja pytała to ja absolutnie nic nie wiem!)
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Joahim von Ribertrop pisze: 15 maja 2024, 21:08(Uciekając: Jakby Komisja pytała to ja absolutnie nic nie wiem!)

No no, lepiej uważajcie Towarzyszu, bo jeszcze was z tego Voxlandu na siłę ściągną, a wtedy nawet wam żonka nie pomoże! ?
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Piotr Jankowski »

Co to za konserwatyści, którzy nawet nie potrafią poprawnie zapisać słowa Uhraina? Dlaczego Ci, którzy na sztandarach mają obronę państwa, chcą rozbrojenia stolicy? Dlaczego tolerancyjna lewica chce obrzucać odchodami ludzi z którymi się nie zgadza?

To nie jest normalny kraj.
piotr@mail.vox

ODPOWIEDZ

Wróć do „Komarchia Nordacka”