Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:35Czy na drukach znajdzie się wizerunek jakiegoś duchownego?
W historii Unii Trzech Narodów, I Federacji Nordackiej, Unii Nordackiej i II Federacji Nordackiej żaden duchowny nie zapisał się na kartach historii tak bardzo, żeby umieszczać jego wizerunek na potwierdzeniu. Bez przesady, że jeszcze księdza będziemy umieszczać na takim papierku...
Waksman pisze: 23 maja 2024, 21:39W historii Unii Trzech Narodów, I Federacji Nordackiej, Unii Nordackiej i II Federacji Nordackiej żaden duchowny nie zapisał się na kartach historii tak bardzo, żeby umieszczać jego wizerunek na potwierdzeniu. Bez przesady, że jeszcze księdza będziemy umieszczać na takim papierku...
Oliwier Dymarski pisze: 23 maja 2024, 21:53To by mogła być nawet zniewaga dla tego księdza ?
Czy ja wiem... Rotryści mieli to do siebie, że bardzo cieszyli się na hajs. Taki ksiądz byłby zapewne zadowolony, że jego twarz jest na papierze wartościowym ?
@Premier@Minister - czy stosowna informacja o naszych potwierdzeniach poszła już do @Helwetyk? Na czym stanęło?
Waksman pisze: 23 maja 2024, 22:01Czy ja wiem... Rotryści mieli to do siebie, że bardzo cieszyli się na hajs. Taki ksiądz byłby zapewne zadowolony, że jego twarz jest na papierze wartościowym ?
@Premier@Minister - czy stosowna informacja o naszych potwierdzeniach poszła już do @Helwetyk? Na czym stanęło?