Informuję, że zgodnie z Traktatem o Nordackiej Unii Informatycznej dokonałem wypłaty środków z tytułu wywłaszczenia w imieniu Państwa Kościelnego Kirymu i Walczącej Republiki Eesti. Odbyło się to za wiedzą i zgodą władz tychże państw. Wskutek braku posiadania przez ww. państwa środków w Międzynarodowym Banku Pollinu przelewu dokonałem w ich imieniu z własnego prywatnego majątku. Wypłacona kwota wyniosła łącznie 5833,18 norda, z czego 5000 zostało przelane na konto Sheldona Anszlusa Robingrena, z kolei pozostałe 833,18 norda - na konto Kaspara Waksmana, oba we wspomnianym już MBP. Poniżej załączam potwierdzenia przelewów.
Złożyłem prywatną darowiznę na rzecz działania NUI w wysokości 187,48 Nordów, kwota została przeznaczona na realizację sumy przewidzianej w traktacie dla pana Waksmana.
Razem z @August de la Sparasan złożyliśmy prywatne darowizny o łącznej wartości 129,03 nordów dla p. Waksmana z bezpośrednio z nagrody pieniężnej właściwej dla winkulijskiego Orderu Korony.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III
"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Mili panowie w przepięknych garniturach. Jestem wielce wdzięczny za hojny podatek w formie przelewu 💚 Niech wam Matka Prokrastynacja służy lekką ręką.
Przechodząc do konkretów, z kim mam się kontaktować jako osoby odpowiedzialnej za pliki forum. Chodzi mi o integrację z systemem ISM, aby dodać Winkulie oraz w przyszłości inne państwa. Stworzyłem plik, który powinien być plikiem uniwersalnym, aby nie trzeba było kopiować co rusz pliku i go edytować. Należy go jednak przetestować w boju i nie wiem, kto ma teraz takie władze. Napisałem w wiadomości na discordzie do Waksmana, ale widzę że stery teraz ma ktoś inny.