Wezwanie do schłodzenia głowy
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Wezwanie do schłodzenia głowy
Liczę na to, że osoba, która dodała na pasek NAP hasło zawierające groźby śmierci, nawoływanie do nienawiści oraz publiczne pochwalanie i nawoływanie do zabójstwa pójdzie po rozum do głowy. Ktoś chyba zapomniał zabrać swój rozum ze sobą przed wyjściem z domu do pracy. Wyrażam gorącą nadzieję na to, że przestaniecie też wpychać nienawistne i agresywne hasła w każde miejsce forum, strony głównej i Discorda. W przeciwnym wypadku zmusicie mnie do podjęcia kroków prawnych.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

- Severin Senile-Decay
- Newbie
Re: Wezwanie do schłodzenia głowy
No, to jest dosyć upierdliwe w FN. Polecam allegrowicza.
- Artur Kardacz
- Apprentice
Istnieje pewna granica przyzwoitości i dobrego smaku. Kiedy ją przekraczamy, mikronacje przestają być tym, czym w założeniu miały być. Z bezpiecznej przestrzeni do rozwijania pasji i zainteresowań, zmieniamy je w toksyczne środowisko przesiąknięte agresją i wyzwiskami. Niektórzy może odnajdują się w takim środowisku, ale chyba niezbyt pozytywnie to o nich świadczy.
- Erik Otton von Hohenburg
- Apprentice
Najwyraźniej niektóre osoby tak bardzo pragną dobra Nordaty, że niedługo będziemy musieli go strzec przed nimi jakby to Stanisław Jerzy Lec powiedział.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2026, 13:14 przez Erik Otton von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Kamiljan de Harlin pisze: 13 kwie 2026, 11:41Liczę na to, że osoba, która dodała na pasek NAP hasło zawierające groźby śmierci, nawoływanie do nienawiści oraz publiczne pochwalanie i nawoływanie do zabójstwa pójdzie po rozum do głowy. Ktoś chyba zapomniał zabrać swój rozum ze sobą przed wyjściem z domu do pracy. Wyrażam gorącą nadzieję na to, że przestaniecie też wpychać nienawistne i agresywne hasła w każde miejsce forum, strony głównej i Discorda. W przeciwnym wypadku zmusicie mnie do podjęcia kroków prawnych.
Pozdrawiam.
To byłem ja. Ciekawe kiedy normiki zaakceptują fakt, że TŚK to zjajt (niesmaczny, niedojrzały, radykalny etc.) i actually nikt nie zamierza zabić Waksmana.
- Damiano Robingren
- Collaborator
To było do przewidzenia bo nikt nie ma tak nasrane we łbie jak Ty i nikt też nie realizuje idei po trupach do celu tak jak Ty jak dobrze że nie muszę się już angażować w tym państwie...
- Rising Star
Damiano Robingren pisze: 13 kwie 2026, 14:03To było do przewidzenia bo nikt nie ma tak nasrane we łbie jak Ty i nikt też nie realizuje idei po trupach do celu tak jak Ty jak dobrze że nie muszę się już angażować w tym państwie...
Admini! Ta mowa jest pełna nienawiści!
- Damiano Robingren
- Collaborator
no tak bo jak się grozi śmiercią waksmanowi albo mi to przecież to już mowa nienawiści nie jest
- Rising Star
Damiano Robingren pisze: 13 kwie 2026, 14:05no tak bo jak się grozi śmiercią waksmanowi albo mi to przecież to już mowa nienawiści nie jest
Szczerze jeśli bierzesz oczywiście absurdalne hasło TŚK tak śmiertelnie poważnie to tak trochę zasługujesz na pozostanie przewrażliwionym i wszystkie tego konsekwencje
- Piotr Jankowski
- Enthusiast
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 13 kwie 2026, 13:53To byłem ja. Ciekawe kiedy normiki zaakceptują fakt, że TŚK to zjajt (niesmaczny, niedojrzały, radykalny etc.) i actually nikt nie zamierza zabić Waksmana.
Z całym szacunkiem, ale niektóre działania Waszej Królewskiej Mości w rodzaju założenia Ruchu 12 Kwietnia wydają mi się co najmniej niepotrzebne i szkodliwe.