Partia Demokratyczna

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Re: Partia Demokratyczna

Post autor: Peetri Romanaav »

Panie Prezesie,

Proszę o wpisanie mnie na listę partii. Nie mogę się doczekać pierwszego zjazdu.
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Piotr Romanow pisze: 17 sie 2023, 18:44Panie Prezesie,

Proszę o wpisanie mnie na listę partii. Nie mogę się doczekać pierwszego zjazdu.

Serdecznie witam w naszych szeregach! Zjazd planuję na okres powyborczy, jak już wszystko się uspokoi ?
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Waksman pisze: 17 sie 2023, 19:24Serdecznie witam w naszych szeregach! Zjazd planuję na okres powyborczy, jak już wszystko się uspokoi ?

Cieszę się. Może wtedy usiądziemy nad programem i go dopracujemy. 
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Koledzy @Andrzej Płatonowicz Ordyński @Albert Fryderyk de Espada i @Piotr Romanow!

Jest już po wyborach, sytuacja polityczna trochę się unormowała, co znaczy, że pora na dalsze kroki. Musimy spotkać się w dogodnym dla wszystkich terminie i omówić bieżące sprawy, a także dokonać wyboru pierwszego przewodniczącego partii. Jakie macie propozycje?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233512
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Użytkownik Usunięty 233512 »

Umawianie się w czasie rzeczywistym i tak zakończą się niepowodzeniem, więc zróbmy po prostu kongres partii na forum.

Na funkcję przewodniczącego proponuję @Albert Fryderyk de Espada. Jest chyba najspokojniejszy z nas wszystkich, więc najlepiej, żeby w imieniu partii oficjalnie wypowiadał się właśnie on. ?
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

W sumie racja. Chociaż ja z tego kongresu partyjnego chciałem zrobić większe wydarzenie, ale to najwyżej następnym razem ?

Jak najbardziej jestem za tym, żeby @Albert Fryderyk de Espada objął stery PD. Pytanie tylko, czy sam wspomniany jest tą posadą zainteresowany? ?
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

No pytanie czy chcemy się publicznie dzielić niektórymi informacjami. 

Jeżeli będziemy mieli jakiś drażliwy temat do poruszenia można by przenieść się z tym gdzieś w ustronne miejsce z dala od wścibskich spojrzeń.

Jednocześnie chciałbym bardzo podziękować za nominację na przewodniczącego ale muszę się szanownych kolegów w pierwszej kolejności zapytać czy są świadomi z czym się to może wiązać.

Jakby podzielam przekonanie że uchodzę za stosunkowo stonowaną i spokojną osobę to łączy się to często gęsto przejawiam poglądy które można określić formą appeasementu i zamiast zażartej rywalizacji z konserwatystami dostaniecie politykę nastawioną na współpracę. 

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn