Kampania Rekrutacyjna Zjednoczonych Sił

Chcesz zostać wojskowym? Zajrzyj do działu Zjednoczonych Sił i dołącz do federacyjnych sił zbrojnych
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Re: Kampania Rekrutacyjna Zjednoczonych Sił

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Pragnę poinformować panów @Leonid Repulijski oraz @Henryk Ziemiański o przyjęciu do czynnej służby w Zjednoczonych Siłach.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Hubert Nowak
Newbie
Newbie

Post autor: Hubert Nowak »

witam, czy mogę dołączyć do zjednoczonych sił jeśli jeszcze nie posiadam obywatelstwa? 
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Hubert Nowak pisze: 08 cze 2024, 12:54witam, czy mogę dołączyć do zjednoczonych sił jeśli jeszcze nie posiadam obywatelstwa? 

Zwyczajowo przyjęło się że do wstąpienia do armii wymagane jest obywatelstwo więc zachęcam do aktywności a po spełnieni wymagań złożeniu wniosku o obywatelstwo w naszym systemie E-Federacji. 

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Wniosek o przyjęcie do służby

Imię oraz Nazwisko: Kamiljan de Harlin von Wespucci

Miejsce zamieszkania: Gaudium

Rodzaj sił zbrojnych w jakich chcecie służyć: lądowe

Doświadczenie wojskowe według własnej oceny: kilka puczów i kontrrewolucji mam za sobą, czynny udział w Westlandzkiej Wojnie Domowej

Czym chcecie się zajmować w ZS/Co możecie zrobić dla ZS: poszerzać strefę wpływów demokracji, podbijać kosmos
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Leszek Ebe
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leszek Ebe »

Niestety ja już służę w Edelweiss, ale jak najbardziej popieram, zgłaszajcie się do wojska II Federacji Nordackiej 🙂
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Kamiljan de Harlin pisze: 04 lip 2025, 20:13

Imię oraz Nazwisko: Kamiljan de Harlin von Wespucci

Miejsce zamieszkania: Gaudium

Rodzaj sił zbrojnych w jakich chcecie służyć: lądowe

Doświadczenie wojskowe według własnej oceny: kilka puczów i kontrrewolucji mam za sobą, czynny udział w Westlandzkiej Wojnie Domowej

Czym chcecie się zajmować w ZS/Co możecie zrobić dla ZS: poszerzać strefę wpływów demokracji, podbijać kosmos

Gratulujemy przyjęcia do Zjednoczonych Sił

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dołącz do walki o Wielką Nordatę! Weź udział w operacjach zmieniających bieg mikrohistorii!

Zjednoczone Siły zapraszają wszystkich patriotów do służby na rzecz ojczyzny. Masz jakieś pytanie odnośnie tego, co możesz robić jako żołnierz? Masz jakieś wątpliwości? Nie jesteś pewny wyboru? Pisz śmiało w tym wątku!

Jeśli zdecydujesz się na służbę na rzecz Nordaty, wypełnij poniższy wniosek:

1. Miejsce zamieszkania: <region i miasto>

2. W jakich rodzajach sił zbrojnych chcesz służyć? Zaznacz krzyżyk przy od 1 do 2 opcji.

• Wojska Lądowe [ ]

• Siły Powietrzne [ ]

• Marynarka Wojenna [ ]

• <wpisz tutaj nowy rodzaj sił zbrojnych, jeśli w ZS nie ma interesującego Cię rodzaju> [ ]

3. Doświadczenie wojskowe według własnej oceny: <Opiszcie czy służyliście kiedyś w jakiejś armii. Jeśli tak, to co tam robiliście, co Wam się tam podobało, z czego jesteście najbardziej dumni?>

4. Czym najchętniej zajęlibyście się w wojsku?: 

5. Opowiedz coś o sobie: 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zjednoczone Siły”