Wspólna nordacka liga piłkarska?

Miejsce dyskusji Nordatczyków
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Re: Wspólna nordacka liga piłkarska?

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Czy nasz kraj planuje w swojej reprezentacji mieć przedstawicieli osób LGBT?
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

Oliwier Dymarski pisze: 05 maja 2024, 21:09Czy nasz kraj planuje w swojej reprezentacji mieć przedstawicieli osób LGBT?

Nordata nie ma swojej reprezentacji piłkarskiej.

Mamy reprezentacje piłkarskie Muratyki i Westlandu. Na pewno znajdzie się ktoś nieheteronormatywny w składzie, choć nie jest to jawne.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Vilarte
Apprentice
Apprentice

Post autor: Vilarte »

Oliwier Dymarski pisze: 05 maja 2024, 21:09Czy nasz kraj planuje w swojej reprezentacji mieć przedstawicieli osób LGBT?

Pytanie od gościa z zewnątrz: a jakie to ma znaczenie? Czy x11 daje dodatkowe cegły umiejętności za to, że dany piłkarz jest gejem? ?
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Contributor
Contributor

Post autor: Markus Wettin »

Jaka jest aktualna sytuacja? Czy obecnie trwają jakieś rozgrywki w FN?
(-) Maarik Vettari
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Oho, zaczepiam oko do obserwacji. Może powstanie jakaś nasza liga. 😉
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Markus Wettin pisze: 02 mar 2025, 12:30Jaka jest aktualna sytuacja? Czy obecnie trwają jakieś rozgrywki w FN?

Z tego co mi wiadomo na tą chwilę nie istnieje żadną liga wewnątrzkrajowa. Chociaż teraz jest nas więcej, więc jest jakiekolwiek pole do manewrów 🙂
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Contributor
Contributor

Post autor: Markus Wettin »

Piotr Romanow pisze: 02 mar 2025, 12:43Oho, zaczepiam oko do obserwacji. Może powstanie jakaś nasza liga. 😉

Waksman pisze: 02 mar 2025, 12:52Z tego co mi wiadomo na tą chwilę nie istnieje żadną liga wewnątrzkrajowa. Chociaż teraz jest nas więcej, więc jest jakiekolwiek pole do manewrów 🙂

Na taki odzew właśnie liczyłem! 😀 Wieczorem albo jutro napiszę trochę więcej na ten temat. Jeśli ktoś jest chętny do prowadzenia drużyny piłkarskiej w X11, niech da znać, żeby było wiadomo, ilu mamy potencjalnych zainteresowanych.
(-) Maarik Vettari
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Jest liga piłkarska dla drużyn z Kontynentu Północnego - Garamond Liga Nordaty.

Tabele https://nordatskeliga.voxland.org.pl/tables/

Forum https://forum.voxland.org.pl/viewforum.php?f=108&sid=e890da7879c3439ce32e114059bbdeec
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Stwórzmy jakiś futbol nordacki w który tylko my będziemy grali. Dzięki temu będziemy zawsze mistrzami świata. Nordata gurom!
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Jak wyżej wspominał @Kamiljan de Harlin liga nordacka już istnieje a zrzesza ona drużyny w większości krajów kontynentu gdyż żaden kraj samodzielnie nie ma na tyle chętnych by stworzyć własną.

Natomiast jeżeli znajdą się u nas chętni to jestem pewien że dodanie kolejnych drużyn do ligi w następnym sezonie nie będzie problemem. Wystarczy się tylko zgłosić z własną drużyną do @Anastasia Windsachen na forum Voxlandu gdzie liga operuje pod kątem technicznym. 

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciastkarnia "Bez Nazwy"”