WSPÓLNIE naprawmy artykuł o mikronacjach na polskiej Wikipedii

Przestrzeń do międzynarodowej wymiany informacji i komunikacji
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: WSPÓLNIE naprawmy artykuł o mikronacjach na polskiej Wikipedii

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Wikipedia być jak:

[attachment=0]obraz.png[/attachment]/monthly_2024_05/obraz.png.84898f788d8f47192788d65b51ca0d38.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 31 maja 2024, 19:23Wikipedia być jak:

Prawdę mówiąc to nawet nie zauważyłem tego XD
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

To jak już w temacie takich głupot z pl-wiki to ja też mogę podzielić się dzisiejszym znaleziskiem xD

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2024_05/image.png.9d04b0c519ad0c6ba66c533a6c2b2282.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Generalnie to udało się pierwszy raz od 2006 roku w całości rozwiązać bolączki tegoż artykułu i dodać do niego wymagane przypisy! Teraz pozostaje artykuł znacznie rozbudować i zaktualizować o aktualne informacje! Muszę przyznać, że był to bardzo ciekawy projekt i strasznie dziękuję za tak liczne zaangażowanie, jednak to jeszcze nie jest koniec, ponieważ tak jak już wcześniej wspomniałem artykuł wymaga znacznej aktualizacji i nie możemy się na ten moment zatrzymywać!

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2024_06/image.png.5f422dd55e33f8093128b7aae3422383.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Z opóźnieniem informuję o dodaniu podstawowych informacji dotyczących stempla, a także możliwej skali ilości wszystkich mikronautów na podstawie ostatnich ankiet z Międzynarodowego Instytutu Ankiet. Dodatkowo informuję, że żaden z pozostałych redaktorów polskiej Wikipedii nie ma problemów do przedstawionych informacji wobec czego stwierdzam że podstawowa misja tego projektu właśnie się zakończyła

Oczywiście nie jest to absolutnie koniec, ponieważ cel polega na dalszym rozwoju owego artykułu i poszerzeniu go o chociażby wydarzenia Błękitnego Października oczywiście w miarę obiektywnym okiem co mam nadzieję będzie możliwe do zrealizowania zarówno przez stronę Sarmacką, oraz Teutońską, chodź akurat w tej kwestii pozostaję optymistą ?

Dziękuję wszystkim, którzy się zainteresowali i kibicowali projektowi, a szczególnie dziękuję tym którzy pomagali w redagowaniu oraz służyli pomocą w trakcie najnowszych edycji!
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Generalnie to jakby ktoś chciał to mógłby zaorać 90% tego artykułu, bo jest chyba sprzeczny z zasadami Wikipedii.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2025, 17:43 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Boże Mój... Musiałbym się opisać dalej w mikropedii, ale większości nie pamiętam, a i z edycją mi całkowicie nie idzie... Trza usiąść kiedyś. 
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Evilstone nie jest najstarszą mikro - jest nią Królestwo Dreamlandu. Trzeba to zaktualizować, ale nie mam źródeł, by edycja przeszła.