Kogo masz na awatarze?

Dział na tematy związane z mikronacjami, ale nie pasujące do żadnego innego działu na forum. W tym dziale znajdziesz też miejsce na rozmowy pozamikronacyjne, czyli te o nieistniejącym realu.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Kogo masz na awatarze?

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Jarek nie dorasta do pięt Lechowi.

Lech to była totalna sigma, która nie bała się przylecieć do Gruzji tuż po rosyjskiej inwazji na ten kraj. Człowiek z klasą i kulturą, który wzbudzał respekt nawet u przeciwników politycznych.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 22 maja 2024, 23:01Jarek nie dorasta do pięt Lechowi.

Lech to była totalna sigma, która nie bała się przylecieć do Gruzji tuż po rosyjskiej inwazji na ten kraj. Człowiek z klasą i kulturą, który wzbudzał respekt nawet u przeciwników politycznych.

Oj tak. Ja do tej pory ubolewam strasznie, że nam ruskie zabiły tak świetnego Prezydenta. Gdyby nie to, to Jarek nie odwalałby manian, i nie byłoby tego, co nam PiS gotował przez 8 lat tragicznych rządów.
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Odkopuję temat. Uznałem, że Jaszczur na awatarze trochę mi się znudził, więc już myślałem nad nowym awatarem. W związku z powołaniem na szefa Policji Nordackiej ustawiłem sobie Zbigniewa Ziobro. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Markus Wettin
Contributor
Contributor

Post autor: Markus Wettin »

Henryk Ziemiański pisze: 13 kwie 2025, 15:04Odkopuję temat. Uznałem, że Jaszczur na awatarze trochę mi się znudził, więc już myślałem nad nowym awatarem. W związku z powołaniem na szefa Policji Nordackiej ustawiłem sobie Zbigniewa Ziobro. 

To teraz trzeba czekać, aby ktoś ustawił sobie Pana Stonogę na awatar. 😆
(-) Maarik Vettari
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Markus Wettin pisze: 17 kwie 2025, 9:57To teraz trzeba czekać, aby ktoś ustawił sobie Pana Stonogę na awatar. 😆

Ja przez długi czas miałem Stonogę, dopóki nie zmieniłem na obecnego Chada.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

A ja mam na avatarze kota Behemota.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Andrzej Ordyński pisze: 19 kwie 2025, 20:31A ja mam na avatarze kota Behemota.

Intrygujący avatar. Skąd pomysł na tego kota?

Awatar użytkownika
Markus Wettin
Contributor
Contributor

Post autor: Markus Wettin »

To chyba jakaś dziwna odmiana hasselandzkiego Elpinga? 🤔
(-) Maarik Vettari
Awatar użytkownika
Vilarte
Apprentice
Apprentice

Post autor: Vilarte »

Humphrey Appleby, grany przez Nigela Hawthorne'a urzędnik z sitcomu BBC "Yes, minister".

Sir Humphrey Appleby: Diplomacy is about surviving until the next century - politics is about surviving until Friday afternoon.

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Kamiljan de Harlin pisze: 19 kwie 2025, 21:23Intrygujący avatar. Skąd pomysł na tego kota?

Behemot to mój spirit animal.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-topic”