Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:40Gdzieś mam twoją homo miłość. Proszę odemnie z daleka z takimi wiadomościami.
Przepraszam, ale chciałem Pana tylko powitać, proszę pamiętać gdzie Pan jest. W II FN każdy może czuć się sobą.
Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:40Gdzieś mam twoją homo miłość. Proszę odemnie z daleka z takimi wiadomościami.
Oliwier Dymarski pisze: 22 maja 2024, 23:41Przepraszam, ale chciałem Pana tylko powitać, proszę pamiętać gdzie Pan jest. W II FN każdy może czuć się sobą.
Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:41I mam nadzieję że to szybko się zmieni! @Henryk Ziemiańskijuz zapowiedział zmiany. Zrobimy wszystko aby federacja była wolna od wpływów LFBT!
Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:50Na przyszłość proszę tak się do mnie nie zwracać, nie życzę sobie tego, dziękuję.
Waksman pisze: 23 maja 2024, 21:41Hit. Naprawdę? Nie można Panu życzyć wszystkiego dobrego? Nie można słać miłości? No dobrze, to ja życzę Panu wszystkiego najgorszego. Ślę tonę nienawiści ?
Włodzimierz Surmiak pisze: 23 maja 2024, 21:50Daleko ode mnie z takimi wypowiedziami. Może jeszcze mnie zwyzywasz? Ile Ty masz lat aby mi takie rzeczy mówić i życzyć mi najgorszego.
Włodzimierz Surmiak pisze: 23 maja 2024, 21:50Daleko ode mnie z takimi wypowiedziami. Może jeszcze mnie zwyzywasz? Ile Ty masz lat aby mi takie rzeczy mówić i życzyć mi najgorszego.
Oliwier Dymarski pisze: 23 maja 2024, 21:51To ja życzę Panu wszystkiego dobrego, życzę Panu aby kiedyś Pana syn urodził się homosekualista. Może wtedy zmieni Pan zdanie i do edukuje sie w tym temacie.
Waksman pisze: 23 maja 2024, 21:58
Oj nie wiem, czy ja bym tego życzył. Widząc jakie poglądy ma Pan Surmiak obawiam się, że jego syn skończyłby "pod prądem" na wiadomej części ciała ?
Włodzimierz Surmiak pisze: 23 maja 2024, 22:07Nigdy swojemu synowi nie zrobiłbym krzywdy! Proszę nie rzucać na mnie takich oskarżeń!!!