Nordacka Pieczątka w paszporcie Polinu

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Nordacka Pieczątka w paszporcie Polinu

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

[attachment=0]PIECZĄTKA.png[/attachment]/monthly_2024_10/728797619_PIECZTKA.png.85f6c57905193ea640906ea97de094de.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Takie coś? 😛
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Waksman pisze: 23 paź 2024, 22:19Takie coś? 😛

Fajne. Jeszcze odległości między literami można zmniejszyć, żeby skondensować tekst i zrobić większy odstęp godła od tekstu.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Rozumiem że datę dajemy centralnie pod nazwą stolicy. Bo jak tak to nie wiem czy nie ma mało miejsca.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Albert Fryderyk de Espada pisze: 24 paź 2024, 14:44Rozumiem że datę dajemy centralnie pod nazwą stolicy. Bo jak tak to nie wiem czy nie ma mało miejsca.

Chyba jest wystarczająco miejsca. Nie wiem jakie są wymagania konkretnie, ale wizualnie jest git.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

W takim wypadku chyba można to przekazać Namiestnikowi do weryfikacji najwyżej błędy wyjdą w trakcie i się będzie poprawiać.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Ciężko się dostać do tego paszportu - dużo kliknięć. Ale zajebiście wygląda. Szczególnie z nordacką pieczątką z Achkova. 

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 18 mar 2026, 21:19Ciężko się dostać do tego paszportu - dużo kliknięć. Ale zajebiście wygląda. Szczególnie z nordacką pieczątką z Achkova. 

Prawda? Jakieś to uczucie dumy w człowieku aktywuje 😄

A czy w naszych federalnych systemach mamy dostatecznie dużo takich smaczków? Mamy dowód osobisty, ale może da się go jakoś ulepszyć w myśl tego pollińsiego paszportu?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”