Kamiljan de Harlin pisze: 13 cze 2025, 21:32Pomysł jest git, ale mam kilka propozycji.
Filmiki z Crashdaya były dość angażujące, bo tam nie gadała tylko jedna osoba - rozmawiałeś z innymi graczami. Żeby nie było monotonnego monologu, to może przydałoby się komentować Mistrzostwa Wyścigowe z dwójką komentatorów... Albo mam nawet lepszy pomysł - wszedłbyś na kanał glosowy na Discordzie i transmitował rozgrywkę, a chętne osoby (gracze, obserwatorzy) by mogły wejść, oglądać i komentować na żywo. Jak ktoś nie będzie mógł zobaczyć na żywo, to będzie mógł później zobaczyć film na YouTube. W trakcie strima na Discordzie byś nagrywał, a potem to wrzucał na YT.
IMO też trochę się ciągnie ten film i trudno dotrwać do końca... Jakby wyścigi były szybsze albo krótsze, to więcej osób by pewnie się zainteresowało, bo jak się dłuży, to nie każdy ma ochotę oglądać. Nie znam się na tej grze, ale może da się w ustawieniach gdzieś zmniejszyć liczbę okrążeń, liczbę rund albo zwiększyć prędkość gry?
Zostawiam taktyczne serduszko pod postem.
Więc po kolei:
1.Rozumiem że się zgłaszasz? 😄 Co do stremów na discordzie... No po pierwsze i najważniejsze musiałby być odważny człowiek, który wszedł by na tego streama, a właściwie wcześniej na kanał głosowy! No podejrzewam że z tym różnie+czas to pewnie... No właśnie 😄 W pierwszym sezonie tego nie przewiduje, potem zobaczymy.
2.Powiem ci 7 okrążeń w realnych wyścigach to już bardzo mało. Normalnie potrafią trwać takie wyścigi torowe od 40 do nawet 80 okrążeń. A wprowadziłem 7 okrążeń, bo wtedy jest możliwość wzięcia pit-stopu, ewentualnie mógłbym zmniejszyć do 6 okrążeń i wtedy nadal są pit-stopy, ale wtedy pytanie pada w drugą stronę? Czy wyścig byłby mniej uczciwy?
3.Jeszcze ewentualnie co mogę od następnego sezonu zrobić, to zamiast po 2 wyścigi, dawać tylko po jednym wyścigu na jeden filmik i wtedy też filmik będzie krótszy.