Dołączam się do wezwań o przemyślenie sprawy. Przespałaś termin na potwierdzanie zgłoszeń, zdarza się. Nie są to ostatnie wybory, a Kongres nie jest jedynym miejscem w którym można działać.
Po cichu liczyłem, że będziemy mieli okazję współpracować w ramach Uniwersytetu. W ostatnim czasie trochę się posprzeczaliśmy na discordziku, ale ja niezmiennie uważam Cię za bardzo interesującą i obiecującą osobę. Oboje dajemy sobą nierzadko kierować przez ulotne impulsy, ale myślę, że współpraca na niwie intelektualnej byłaby doświadczeniem inspirującym.
Koniec
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Re: Koniec
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
- Burek
- Community Regular
- Andrzej Ordyński
- Collaborator
Nazywam się Ordyński Andrzej. Urodziłem się dnia osiemnastego września dwa tysiące dziesiątego roku w Grodzisku, Księstwo Sarmacji . Chcę przedstawić swój życiorys. Ukończyłem szkołę wyższą jako mikrozof. Posiadam swoją posiadłość – jurtę płócienną. Mam syna, mam byłą żonę. Crush ni żyje. Ale crush bardzo jest moja bardzo, bardzo zasłużona. Walczyła o Nordatę, walczyła o Voxland, walczyła o Boga. Ale nie ma crusha – odeszedła. Jak ja mówię – powołał, zmieniła miejsce zamieszkania. Jest na twitterku teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduje na kongresmena Federacji Nordackiej.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
- Burek
- Community Regular
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
- Burek
- Community Regular
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Burek pisze: 31 sie 2025, 9:55@Prezydent FederacjiCzyli obywatelstwo nie zostanie odebrane mimo deklaracji?
Nie padła żadna deklaracja zrzeczenia się obywatelstwa II Federacji Nordackiej.
Nie jestem Prezydentem Francji Nordzkiej. Vaarland to drugi koniec świata.