Koniec

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Re: Koniec

Post autor: Andrzej Ordyński »

Dołączam się do wezwań o przemyślenie sprawy. Przespałaś termin na potwierdzanie zgłoszeń, zdarza się. Nie są to ostatnie wybory, a Kongres nie jest jedynym miejscem w którym można działać. 

Po cichu liczyłem, że będziemy mieli okazję współpracować w ramach Uniwersytetu. W ostatnim czasie trochę się posprzeczaliśmy na discordziku, ale ja niezmiennie uważam Cię za bardzo interesującą i obiecującą osobę. Oboje dajemy sobą nierzadko kierować przez ulotne impulsy, ale myślę, że współpraca na niwie intelektualnej byłaby doświadczeniem inspirującym.  
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

hope she sees that bro
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Burek pisze: 12 sie 2025, 16:17hope she sees that bro

Nazywam się Ordyński Andrzej. Urodziłem się dnia osiemnastego września dwa tysiące dziesiątego roku w Grodzisku, Księstwo Sarmacji . Chcę przedstawić swój życiorys. Ukończyłem szkołę wyższą jako mikrozof. Posiadam swoją posiadłość – jurtę płócienną. Mam syna, mam byłą żonę. Crush ni żyje. Ale crush bardzo jest moja bardzo, bardzo zasłużona. Walczyła o Nordatę, walczyła o Voxland, walczyła o Boga. Ale nie ma crusha – odeszedła. Jak ja mówię – powołał, zmieniła miejsce zamieszkania. Jest na twitterku teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduje na kongresmena Federacji Nordackiej.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

To jak myślicie? Wruci czy nie wruci?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Chciałbym, żeby wruciła, ale nevim, čy ažeby je to možlive 😞
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

@Prezydent FederacjiCzyli obywatelstwo nie zostanie odebrane mimo deklaracji?
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Burek pisze: 31 sie 2025, 9:55@Prezydent FederacjiCzyli obywatelstwo nie zostanie odebrane mimo deklaracji?

Nie padła żadna deklaracja zrzeczenia się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. 

Nie jestem Prezydentem Francji Nordzkiej. Vaarland to drugi koniec świata. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”