Achkov uwięziony pod śniegiem

Dział Komarchii Nordackiej, dystryktu stołecznego II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Achkov uwięziony pod śniegiem

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Potrzebujemy przede wszystkim informacji od @Damiano Robingren, czy pługi dojechały już do Achkova i rozpoczęły pracę? Bez tego nie ruszymy dalej, bo na centrum dalej nic nie widzę...

Wiem, że udało się także załatwić pierwszy transport piasku z okolicznych miejscowości, który dzięki LIS dociera już do pierwszych mieszkańców wschodniego Achkova.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 17:57 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

I przepraszam za post pod postem, ale w końcu co z @Prezydent Federacji? Pan żyje w ogóle? Niechże się Pan w końcu zainteresuje sytuacją we własnej stolicy, do cholery! Sytuacja wojenna w Sarmacji jest niezwykle ciekawa, ale myślę, że zdecydowanie ciekawszym wydarzeniem dla oka Pana Prezydenta byłaby śniegowa apokalipsa w Achkovie...
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Burek pisze: 11 lut 2026, 17:54Może zrzucić sól z samolutu czy coś?

Nie aż tak do przesady, sól rzucać przez samolot w tym słodkiej wody zabraknie to jest przesolenie wód by było w tym jest to opcja nie ekologiczna w tym jest to jak bomba atomowa: zamiast atomu byś dostał bombę solową to by się skończyło tragicznie dla całej mikronacji w tym kontynenty w tej mikronacji by były skażone
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 18:08 przez Elisa von Rozmarinowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Waksman pisze: 11 lut 2026, 17:56Potrzebujemy przede wszystkim informacji od @Damiano Robingren, czy pługi dojechały już do Achkova i rozpoczęły pracę? Bez tego nie ruszymy dalej, bo na centrum dalej nic nie widzę...

Wiem, że udało się także załatwić pierwszy transport piasku z okolicznych miejscowości, który dzięki LIS dociera już do pierwszych mieszkańców wschodniego Achkova.

Tutaj jest dobry pomysł w tym jest ta opcja bardziej odpowiedzialna w tym mówiąc zrobię w mojej mocy jako przyszły kongresmen w II FN
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Elisa Prakopenka pisze: 11 lut 2026, 18:04Tutaj jest dobry pomysł w tym jest ta opcja bardziej odpowiedzialna w tym mówiąc zrobię w mojej mocy jako przyszły kongresmen w II FN

No cóż, LIS to ogólnie jest bardziej odpowiedzialna opcja 😉
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Elisa Prakopenka pisze: 11 lut 2026, 18:03Nie aż tak do przesady, sól rzucać przez samolot w tym słodkiej wody zabraknie to jest przesolenie wód by było w tym jest to opcja nie ekologiczna w tym jest to jak bomba atomowa: zamiast atomu byś dostał bombę solową to by się skończyło tragicznie dla całej mikronacji w tym kontynenty w tej mikronacji by były skażone

coo? serioo???
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Waksman pisze: 11 lut 2026, 18:11No cóż, LIS to ogólnie jest bardziej odpowiedzialna opcja 😉

W tym LIS i Koalicja Konserwatywna w tym chcemy wspólnie współpracować. Ale nie od de mnie zależy od lidera partii Koalicji Konserwatywnej co z tym zrobi w tym dałam tylko pomysł
Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Waksman pisze: 11 lut 2026, 17:59I przepraszam za post pod postem, ale w końcu co z @Prezydent Federacji? Pan żyje w ogóle? Niechże się Pan w końcu zainteresuje sytuacją we własnej stolicy, do cholery! Sytuacja wojenna w Sarmacji jest niezwykle ciekawa, ale myślę, że zdecydowanie ciekawszym wydarzeniem dla oka Pana Prezydenta byłaby śniegowa apokalipsa w Achkovie...

W tym i tak idą wybory na prezydenta gdzieś słyszałam z odpowiednich źródeł. Chyba ostatnia kadencja jego
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Elisa Prakopenka pisze: 11 lut 2026, 18:23W tym i tak idą wybory na prezydenta gdzieś słyszałam z odpowiednich źródeł. Chyba ostatnia kadencja jego

ostatnia kadencja i do piachu,,?
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Waksman pisze: 11 lut 2026, 17:56Potrzebujemy przede wszystkim informacji od @Damiano Robingren, czy pługi dojechały już do Achkova i rozpoczęły pracę? Bez tego nie ruszymy dalej, bo na centrum dalej nic nie widzę...

owszem dojechały i aktualnie pracują
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komarchia Nordacka”