Tak i?
Kancelaria Kongresu
- Burek
- Community Regular
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Kancelaria Kongresu
Z którym ustępem artykułu 16 czy treścią artykułu 16 powyższa nowelizacja nie jest zgodna? Stwierdzam, że chodzi o:
- swobodnej aktywności w granicach prawa - nawoływanie do uśmiercenia danej grupy osób kolega uznaje za "swobodną aktywność w granicach prawa"?
- wolności słowa, poglądów, sumienia i wyznania - tutaj krótko - "Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka." - i twoja wolność kończy się w momencie nawoływania do zabójstwa kalkilistów. Jesteś rakiem szkodliwym, który raz przerzuca się na II FN, a raz na Winkulię.
Także morda w kubeł, i nie płacz, bo miałeś sto lat na to, żeby nie narazić się komukolwiek z naszego ugrupowania, a nie dość, że wszyscy u nas uważają cię za zjeba, to jeszcze w Winkulii się budzą, ups.
Burek pisze: 19 mar 2026, 19:45Hej, wiem że powtarzasz nasze inside joki i w ogóle, ale tak naprawdę to cię nie lubimy i uważamy za destrukcyjnego pasożyta, i nie możemy się doczekać aż w końcu przeskoczysz na nową ofiarę.
Hej ale idź stont, bo uważamy cię za destrukcyjny nowotwór, który jedyne co robi to niszczy i się przerzuca unu
- Burek
- Community Regular
Waksman pisze: 19 mar 2026, 19:51Z którym ustępem artykułu 16 czy treścią artykułu 16 powyższa nowelizacja nie jest zgodna? Stwierdzam, że chodzi o:
- swobodnej aktywności w granicach prawa - nawoływanie do uśmiercenia danej grupy osób kolega uznaje za "swobodną aktywność w granicach prawa"?
- wolności słowa, poglądów, sumienia i wyznania - tutaj krótko - "Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka." - i twoja wolność kończy się w momencie nawoływania do zabójstwa kalkilistów. Jesteś rakiem szkodliwym, który raz przerzuca się na II FN, a raz na Winkulię.
Także morda w kubeł, i nie płacz, bo miałeś sto lat na to, żeby nie narazić się komukolwiek z naszego ugrupowania, a nie dość, że wszyscy u nas uważają cię za zjeba, to jeszcze w Winkulii się budzą, ups.
Hej ale idź stont, bo uważamy cię za destrukcyjny nowotwór, który jedyne co robi to niszczy i się przerzuca unu
Tak, mam prawo mówić (co jest faktem - i co ta ustawa pokazuje), że kalkiliści to banda zfrustrowanych totalitarnych dyktatorków - i powinni być potraktowani odpowiednio (w grze). Każdy kalkilista to zbrodniarz, któremu należy się kula w łeb. Ya Novak!
Wasze ugrupowanie składa się z ilu osób? Dwóch?
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Burek pisze: 19 mar 2026, 19:55Tak, mam prawo mówić (co jest faktem - i co ta ustawa pokazuje), że kalkiliści to banda zfrustrowanych totalitarnych dyktatorków - i powinni być potraktowani odpowiednio (w grze). Każdy kalkilista to zbrodniarz, któremu należy się kula w łeb. Ya Novak!
Wasze ugrupowanie składa się z ilu osób? Dwóch?
Masz prawo o tym mówić, tak jak ja jako kalkilista mam prawo do swobodnej aktywności w granicach prawa, wolności osobistej i bezpieczeństwa (któremu twoje działanie zdecydowanie szkodzi), tak samo jak do wolności słowa, poglądów, sumienia i wyznania. Znacząca różnica między mną, a tobą jest taka, że ja nie życzę ci śmierci i nie nawołuje do twojego zabicia. Nawołuję jednak do wydalenia cię z tego kraju, bo tak wielkiej katastrofy jak ty Nordata nie widziała od czasu upadku Kugarii. Byłeś, jesteś i będziesz szkodnikiem, który nie tworzy tylko miesza i niszczy. Nie zasługujesz na to żeby dalej się z nami bawić, bo przy twojej obecności bezpieczeństwo państwa i jego obywateli stoi pod znakiem zapytania. Taka jest prawda - i skończ pieprzyć, bo nudny jesteś.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2026, 19:59 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
- Burek
- Community Regular
Waksman pisze: 19 mar 2026, 19:58Masz prawo o tym mówić, tak jak ja jako kalkilista mam prawo do swobodnej aktywności w granicach prawa, wolności osobistej i bezpieczeństwa (któremu twoje działanie zdecydowanie szkodzi), tak samo jak do wolności słowa, poglądów, sumienia i wyznania. Znacząca różnica między mną, a tobą jest taka, że ja nie życzę ci śmierci i nie nawołuje do twojego zabicia. Nawołuję jednak do wydalenia cię z tego kraju, bo tak wielkiej katastrofy jak ty Nordata nie widziała od czasu upadku Kugarii. Byłeś, jesteś i będziesz szkodnikiem, który nie tworzy tylko miesza i niszczy. Nie zasługujesz na to żeby dalej się z nami bawić, bo przy twojej obecności bezpieczeństwo państwa i jego obywateli stoi pod znakiem zapytania. Taka jest prawa - i skończ pieprzyć, bo nudny jesteś.
Jeżeli jestem nudny to bardzo dobrze, bo trzeba powtarzać to do znudzenia. To ty jesteś dyktatorkiem, który chce zamienić cały ten kraj w kołchoz. Widać to już po twoim awatarku ustrojonym w niestniejące medale i pseudo-naziolskiej symbolice jakiej używasz w swoim faszolskim larpie. Udało ci się dopchać do władzy, na plecach zfrustrowanych sarmatów, klonerów i cynicznych karierowiczów - i widzimy efekty. Teraz przyszła pora na usuwanie tych, którzy cię nie wielbią - ale nie uda ci się mnie zagazować. Skończy się to dla was na totalnej rzezi, zakompleksiony hitlerku.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2026, 20:05 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.