Marihuana w II FN

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Re: Marihuana w II FN

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Przedstawiciel Koalicji Konserwatywnej wypowiedział się na temat legalizacji:

https://nordata.pl/article/62
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Oliwier Dymarski pisze: 20 maja 2024, 15:43Przedstawiciel Koalicji Konserwatywnej wypowiedział się na temat legalizacji:

https://nordata.pl/article/62

Kłamstwo i manipulacja. Pan Ziemiański nie otrzymał żadnych możliwości mówienia w imieniu całej Koalicji Konserwatywnej. Czy mógł się wypowiadać w imieniu swojej partii, UPO, nie wiem, bo w niej nie jestem, proszę jednak o poprawienie kłamliwego tytułu i treści. Koalicja Konserwatywna jako blok polityczny wciąż dyskutuje nad tą kwestią i kto wie, być może ostateczny wynik będzie inny niż poglądy Pana Ministra.

Edit: Na początku artykułu ma Pan powtórzenie, ot takie (niezłośliwe) spostrzeżenie od kolegi po fachu

?

Ostatnio zmieniony 20 maja 2024, 16:44 przez Bolesław Kirianóo von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

V-ceprzewodniczący Ziemiański ma prawo do swoich poglądów. Koalicja Konserwatywna jednak nie wypracowała jeszcze wspólnego stanowiska...

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Oczywiście, że ma. Mówiąc "Kłamstwo i manipulacja" mam na myśli oczywiście, redakcję.

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Explorer
Explorer

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 20 maja 2024, 16:36Kłamstwo i manipulacja. Pan Ziemiański nie otrzymał żadnych możliwości mówienia w imieniu całej Koalicji Konserwatywnej. Czy mógł się wypowiadać w imieniu swojej partii, UPO, nie wiem, bo w niej nie jestem, proszę jednak o poprawienie kłamliwego tytułu i treści. Koalicja Konserwatywna jako blok polityczny wciąż dyskutuje nad tą kwestią i kto wie, być może ostateczny wynik będzie inny niż poglądy Pana Ministra.

Edit: Na początku artykułu ma Pan powtórzenie, ot takie (niezłośliwe) spostrzeżenie od kolegi po fachu

?

Leonid Repulijski pisze: 20 maja 2024, 16:44V-ceprzewodniczący Ziemiański ma prawo do swoich poglądów. Koalicja Konserwatywna jednak nie wypracowała jeszcze wspólnego stanowiska...

Proszę to już ustalać z Panem Ziemiańskim, ja tylko zadawałem pytania.
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Tylko ja nie widzę odpowiedzi na moją wypowiedź?

[attachment=0]obraz.png[/attachment]/monthly_2024_05/obraz.png.37c79c89a87c2cc5357d2c9a6b0eb055.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 20 maja 2024, 16:59Tylko ja nie widzę odpowiedzi na moją wypowiedź?

// Nie, nie tylko ty. @Oliwier Dymarski coś zepsułeś XD
Awatar użytkownika
Explorer
Explorer

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 20 maja 2024, 16:59Tylko ja nie widzę odpowiedzi na moją wypowiedź?

Odpowiedź jest zbiorcza, bo obie wypowiedzi poruszają ten temat - czyli brak kompetencji Pana Ziemianskiego do wypowiadania się w imieniu KK. Jednakże to zrobił, nie odesłał nas jako redakcji do kogoś innego, natomiast jeśli ktokolwiek z Państwa, ma coś ciekawego do powiedzenia na temat legalizacji Marihuany w II FN, zapraszam do naszego biura w Nadmorzycach, przeprowadzimy wywiad i napiszemy stosowny artykuł. 

Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Oliwier Dymarski pisze: 20 maja 2024, 17:05Jednakże to zrobił, nie odesłał nas jako redakcji do kogoś innego [...]

Nie jest to prawdą, panie Dymarski. Przedstawiam szybką analizę opierającą się na umiejętności czytania.

[attachment=0]koalicja konserwatywna.PNG[/attachment]/uploads/monthly_2024_05/651162939_koalicjakonserwatywna.PNG.155df9084cff31848a84daa859212652.PNG" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">

Proszę nie udawać - to Pan jako jedyny utrzymuje, że to stanowisko Koalicji Konserwatywnej. To naprawdę nie jest wstyd poprawić pomyłkę, jeżeli ona zajdzie w trakcie pisania artykułu.

Oliwier Dymarski pisze: 20 maja 2024, 17:05[...] natomiast jeśli ktokolwiek z Państwa, ma coś ciekawego do powiedzenia na temat legalizacji Marihuany w II FN, zapraszam do naszego biura w Nadmorzycach, przeprowadzimy wywiad i napiszemy stosowny artykuł.

Ja chętnie umówiłbym się na nieco większy wywiad i być może wyjaśnił podejście Koalicji względem wielu kontrowersyjnych kwestii, jednak dopiero wtedy, kiedy poprawią się standardy dziennikarskie Nadmorzyckich pisarzy, bo na chwilę obecną nie można omawianego artykułu nazwać "stosownym".
Ostatnio zmieniony 20 maja 2024, 17:42 przez Bolesław Kirianóo von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Explorer
Explorer

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 20 maja 2024, 17:42Nie jest to prawdą, panie Dymarski. Przedstawiam szybką analizę opierającą się na umiejętności czytania.

Proszę nie udawać - to Pan jako jedyny utrzymuje, że to stanowisko Koalicji Konserwatywnej. To naprawdę nie jest wstyd poprawić pomyłkę, jeżeli ona zajdzie w trakcie pisania artykułu.

Ja chętnie umówiłbym się na nieco większy wywiad i być może wyjaśnił podejście Koalicji względem wielu kontrowersyjnych kwestii, jednak dopiero wtedy, kiedy poprawią się standardy dziennikarskie Nadmorzyckich pisarzy, bo na chwilę obecną nie można omawianego artykułu nazwać "stosownym".

Po części się zgadzam, lecz UPO to duża część KK, wypowiedzi takie jak te, nawet w imieniu UPO pokazują, że duża część KK nie jest za legalizacją marihuany. Ponadto, w pierwszym pytaniu:

Pytanie: Dlaczego Koalicja Konserwatywna nadal sprzeciwia się legalizacji marihuany, mimo dowodów na jej liczne korzyści medyczne i ekonomiczne?

Odpowiedź: Koalicja Konserwatywna jest głównie koalicją ugrupowań prawicowych, a legalizację marihuany popierają głównie partie lewicowe. Uważamy, że marihuana jest szkodnikiem uzależniającym, a powinno nam zależeć na zdrowym społeczeństwie.

Odpowiedź wyraźnie jest napisana w imieniu całej Koalicji. "Koalicja Konserwatywna jest głównie koalicją ugrupowań prawicowych [...] Uważamy, że marihuana jest szkodnikiem uzależniającym, a powinno nam zależeć na zdrowym społeczeństwie.

my, nam -czyli komu - Koalicji Konserwatywnej. 

W pierwszym akapicie nie ma słowa o UPO. 
Ostatnio zmieniony 20 maja 2024, 17:51 przez Użytkownik Usunięty 233517, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”