Obrady Rady NUI

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Obrady Rady NUI

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 06 mar 2026, 12:11Potwierdzam, że nie działa.

Nadałem w inny sposób, proszę teraz sprawdzić.

Waksman pisze: 06 mar 2026, 12:11Also - coś wiadomo w mojej sprawie? Chciałbym wrócić do pracy, pół rzeczy nie działa xd

Niestety, Rada NUI nie zdecydowała się na ponowne Pana zatrudnienie. Podczas gdy Rada byłaby bardziej niż zadowolona współpracować z Panem w konkretnych projektach, pełne uprawnienia administratorskie są - na pewno na chwilę obecną - poza Pańskim zasięgiem.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2026, 9:56 przez Bolesław Kirianóo von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 07 mar 2026, 9:52Podczas gdy Rada byłaby bardziej niż zadowolona współpracować z Panem w konkretnych projektach, pełne uprawnienia administratorskie są - na pewno na chwilę obecną - poza Pańskim zasięgiem.

Problem w tym, że praktycznie większość projektów pod egidą NUI jest mojego autorstwa, toteż współpraca ze mną wymaga tych uprawnień. No ale, łaski mi nie robicie, jak nie tu, to gdzie indziej sobie pokoduję 🙂
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Waksman pisze: 08 mar 2026, 14:15Problem w tym, że praktycznie większość projektów pod egidą NUI jest mojego autorstwa, toteż współpraca ze mną wymaga tych uprawnień. No ale, łaski mi nie robicie, jak nie tu, to gdzie indziej sobie pokoduję 🙂

A czy uprawnienia chociaż działają już?

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 mar 2026, 14:19A czy uprawnienia chociaż działają już?

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2026_03/image.png.ba58fa3aaae3b93f2831fa2f9ab1a74a.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Nie, ale jak tak dalej pójdzie to szybciej zrobię dla Muratyki osobny DP niż wy to naprawicie.
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Waksman pisze: 08 mar 2026, 14:21

Nie, ale jak tak dalej pójdzie to szybciej zrobię dla Muratyki osobny DP niż wy to naprawicie.

To nwm, jak twoje id jest wprost wpisane pod działem PKW. @Burek trza będzie nadać uprawnienia @Kamiljan de Harlin to może zerknie

Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 mar 2026, 14:23To nwm, jak twoje id jest wprost wpisane pod działem PKW. @Burek trza będzie nadać uprawnienia @Kamiljan de Harlin to może zerknie

Jest technikiem, możesz mu dać uprawnienia
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

@Radca NUIhttp://kongres.nordata.org/

proszę naprawić ten moduł kongresu, bo niektórym obywatelom zalezy na tym
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

[attachment=0]image.png[/attachment]/monthly_2026_03/image.png.988efce35f90feebb168daa7f38ea77e.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Naprawcie sobie skrypt odpowiedzialny za dodawanie komentarza, bo kliknięcie przycisku przenosi do białej strony "dodaj_komentarz" i tyle. A jak się okazało, komentarz dodał się 3 razy xd
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Ponadto, kliknięcie na powiadomienie o nowym komentarzu pod artykułem odnosi do skryptu, który nie istnieje. To też wypadałoby naprawić.
Awatar użytkownika
Rising Star
Rising Star

Naprawić? Bracie, to nie jest zepsute, to nigdy za twego urzędowania nie działało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nordacka Unia Informatyczna”