Czego chcielibyśmy więcej w Federacji?

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Czego chcielibyśmy więcej w Federacji?

Post autor: Kamiljan de Harlin »

August de la Sparasan pisze: 19 wrz 2025, 18:41W sumie, skoro Kamiljana Harlina wskrzeszono, to czemu Repulijski nie miałby zmartwychwstać? Choć z drugiej strony, po takim długim pobycie w chłodni Pałacu Prezydenckiego... No i dopiero co miał taką ładną uroczystość, żal ekshumować.

Repulijski został rozbryzgany na 311 milionów kawałków w trakcie eksplozji samolotu przy kontakcie z betonowym molochem Najwyższego Sądu Federalnego. Poza tym, jego trumna siedziała kilka tygodniu w temperaturze pokojowej i wszystko zaczęło już gnić. Zawartość trumny to głównie gaz powstały po fermentacji zwłok. Prawdopodobnie do tego łatwopalny.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Przecież Leonid Repulijski żyje i jest obecnie pogrążony w stanie oświecenia będąc zjednoczonym z Duchem Technokratycznym.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 18 mar 2026, 22:32Przecież Leonid Repulijski żyje i jest obecnie pogrążony w stanie oświecenia będąc zjednoczonym z Duchem Technokratycznym.

Czy ten Duch jest z nami w pokoju?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Kamiljan de Harlin pisze: 18 mar 2026, 22:33Czy ten Duch jest z nami w pokoju?

Duch Technokratyczny przenika wszystko, co chce być nim przeniknięte, więc jak pomyślałeś o tym to ig tak.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”