Wieści z kontynentu
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Wieści z kontynentu
Niech mi ktoś wyjaśni, co ma jakiś Bastion do mnie w dyskusji, która mnie w ogóle nie interesuje? Panowie i Panie, zostaliśmy nazwani tworem "waksmanopodobnym" XD
Ale fajnie tak, srać się do II FN, że komentujemy co się gdzieś tam dzieje w jednym zdaniu, po czym w drugim jedzie się po nas zarzucając "niskie IQ". Dorosłe i dojrzałe zachowanie godne doświadczeonego mikronauty starej daty.
Zaznaczę więc (jeśli czyta to ktoś z Bastionu, chociaż nie wiem, bo podobno nie jesteśmy inteligentni) - nie mam nic do ziem dawnej Bialenii - róbcie sobie z tym co chcecie, życzę powodzenia, nie obchodzi mnie to jakoś specjalnie.
Ale fajnie tak, srać się do II FN, że komentujemy co się gdzieś tam dzieje w jednym zdaniu, po czym w drugim jedzie się po nas zarzucając "niskie IQ". Dorosłe i dojrzałe zachowanie godne doświadczeonego mikronauty starej daty.
Zaznaczę więc (jeśli czyta to ktoś z Bastionu, chociaż nie wiem, bo podobno nie jesteśmy inteligentni) - nie mam nic do ziem dawnej Bialenii - róbcie sobie z tym co chcecie, życzę powodzenia, nie obchodzi mnie to jakoś specjalnie.
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Waksman pisze: 09 maja 2024, 20:19Niech mi ktoś wyjaśni, co ma jakiś Bastion do mnie w dyskusji, która mnie w ogóle nie interesuje? Panowie i Panie, zostaliśmy nazwani tworem "waksmanopodobnym" XD
Co z tego że Waksman nie uczestniczy w dyskusji, ale Waksman jest wśród nas. Waksman jest duchem, który zarządza II Federacją Nordacką, a wszystkie partie polityczne II FN są tak naprawde kontrolowane przez Waksmana. Waksman to my wszyscy.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Experienced
Tadeusz I Wielki pisze: 09 maja 2024, 20:27Co z tego że Waksman nie uczestniczy w dyskusji, ale Waksman jest wśród nas. Waksman jest duchem, który zarządza II Federacją Nordacką, a wszystkie partie polityczne II FN są tak naprawde kontrolowane przez Waksmana. Waksman to my wszyscy.
Kocham ??
Ale na poważnie - ja rozumiem, jakby to było w roku, nie wiem, 2020, gdzie faktycznie odwalałem jakieś dzikie akcje dewastujące ogólny porządek... Mamy rok 2024, i chyba faktycznie tylko krowy zmieniają poglądy, bo niektórzy ludzie nawet do tego nie dorośli.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Waksman pisze: 09 maja 2024, 20:19Niech mi ktoś wyjaśni, co ma jakiś Bastion do mnie w dyskusji, która mnie w ogóle nie interesuje? Panowie i Panie, zostaliśmy nazwani tworem "waksmanopodobnym" XD
Oficjalnie jesteśmy kolejnym niewypałem Waksmana. Teraz pozostaje urządzić wielką inbę, rozpaść się ku uciesze Bastionu i odejść w pokoju jako kolejny dowód na to, że pannordatyzm nie działa...
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 09 maja 2024, 20:37Oficjalnie jesteśmy kolejnym niewypałem Waksmana. Teraz pozostaje urządzić wielką inbę, rozpaść się ku uciesze Bastionu i odejść w pokoju jako kolejny dowód na to, że pannordatyzm nie działa...
No to co, jak za pierwszym razem? Jak tak to musicie się uwziąć na Muratykę, żeby była wina Waksmana, bo jak to nie będzie moja wina, to dupsko, a nie ?
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Waksman pisze: 09 maja 2024, 20:29Ale na poważnie - ja rozumiem, jakby to było w roku, nie wiem, 2020, gdzie faktycznie odwalałem jakieś dzikie akcje dewastujące ogólny porządek... Mamy rok 2024, i chyba faktycznie tylko krowy zmieniają poglądy, bo niektórzy ludzie nawet do tego nie dorośli.
Teraz Waksman się z tym kryje, i cały mikroświat oprócz najpotężniejszej potęgi Mikroświata (Bastionu Pollin) jest tak naprawdę zarządzany przez jedną osobę - Jego Ekscelencje Waksmana. Tak naprawdę jesteśmy opłacani i Waksman płaci nam 2 nordy za każdy wpis, przepraszam że musiałem to ujawnić ale nie mogłem już dłużej trzymać tego w sobie....
A tak na serio to chyba Szanowne Ekscelencje wypowiadające się w tamtejszym wątku nie wiedzą nawet że Szanowny Jegomość, Najważniejszy Wojownik i Zbawca Nordaty, Pańska Ekscelencja Waksman nie udzielał się niedawno przez dłuższy czas w II FN, więc nie jest powiązany z decyzjami rządu II FN, lub nie odpowiada za same poglądy obywateli II FN.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Zgadzam się z Tadeuszem.
- Experienced
Tadeusz I Wielki pisze: 09 maja 2024, 20:51Teraz Waksman się z tym kryje, i cały mikroświat oprócz najpotężniejszej potęgi Mikroświata (Bastionu Pollin) jest tak naprawdę zarządzany przez jedną osobę - Jego Ekscelencje Waksmana. Tak naprawdę jesteśmy opłacani i Waksman płaci nam 2 nordy za każdy wpis, przepraszam że musiałem to ujawnić ale nie mogłem już dłużej trzymać tego w sobie....
A tak na serio to chyba Szanowne Ekscelencje wypowiadające się w tamtejszym wątku nie wiedzą nawet że Szanowny Jegomość, Najważniejszy Wojownik i Zbawca Nordaty, Pańska Ekscelencja Waksman nie udzielał się niedawno przez dłuższy czas w II FN, więc nie jest powiązany z decyzjami rządu II FN, lub nie odpowiada za same poglądy obywateli II FN.
Oczywiście. Wszystkie środki na ten proceder idą ze specjalnego funduszu, z którego opłacamy też wymianę żarówek na Sklepieniu Niebieskim, żeby nie było, że jakaś tam "gwiazda" niby się wypaliła XD
Na dobrą sprawę, nie było mnie chyba z kilka dobrych miesięcy (ale nie jestem pewien, bo mam zatracone poczucie czasu, więc mogę teraz nieświadomie i perfidnie kłamać), więc tym bardziej nie jestem w stanie moim mózgiem o "niskim IQ" pojąć takiego zachowania. No ale cóż, trzeba się będzie pogodzić z tym, że Bastion i ich kopiowanie nieistniejących Stanów Zjednoczonych jest po prostu lepsze, niż komentowanie raz na brodryjski rok tego, co dzieje się poza naszymi granicami ?
Ostatnio zmieniony 09 maja 2024, 20:58 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Cóż mogę dodać... Spodziewałom się, że społeczność Bastionu, której członkowie dojrzali są zarówno w świecie realnym jak i w mikronacjach od dawna, będzie jednak prezentować wyższy poziom.