Marihuana w II FN

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Re: Marihuana w II FN

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Leonid Repulijski pisze: 22 maja 2024, 14:35Gdzie doszło do nawoływań do puczu na NKI?! To poważne zarzuty...

1925 marsz przeciw lewactwu w achkovie

Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Ja wtedy nie nawoływałem do puczu na NKI, tylko przedstawiłem swój postulat uczynienia z Nordackiego Konsorcjum Informatycznego instytucji państwowej.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Leonid Repulijski pisze: 22 maja 2024, 14:35Gdzie doszło do nawoływań do puczu na NKI?! To poważne zarzuty...

No Panie Premierze z całym szacunkiem, ale żeby nie wiedzieć co się dzieje we własnej koalicji? Sprawa nawoływania do puczu na NKI przez Ministra Ziemiańskiego była bardzo głośna - znalazła swoje miejsce nawet w Najwyższym Sądzie Federalnym. Czy chce Pan Premier powiedzieć, że ominęło Pana tak duże i głośne wydarzenie?

Henryk Ziemiański pisze: 22 maja 2024, 14:45Ja wtedy nie nawoływałem do puczu na NKI, tylko przedstawiłem swój postulat uczynienia z Nordackiego Konsorcjum Informatycznego instytucji państwowej.

Czy w tej bajce były smoki? Słowa - "Czas pozbyć się Waksmana i Nordackie Konsorcjum Informatyczne oddać w ręce ludu, gdyż rządy jednego człowieka w administracji sprawiają, że forum de facto znajduje się pod jego kontrolą. Jeśli nasze postulaty nie zostaną spełnione, podejmiemy radykalne kroki." są jednoznaczne, i proszę nie mówić inaczej, bo to jest perfidne kłamstwo.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233517
Explorer
Explorer

Post autor: Użytkownik Usunięty 233517 »

Henryk Ziemiański pisze: 22 maja 2024, 14:45Ja wtedy nie nawoływałem do puczu na NKI, tylko przedstawiłem swój postulat uczynienia z Nordackiego Konsorcjum Informatycznego instytucji państwowej.

Czas pozbyć się Waksmana, to jest postulat? Czy nawoływanie do nienawiści w kierunku szefa NKI? I jeśli ten "postulat" nie zostanie spełniony, to jakimi radyklanymi krokami KK grozi Waksmanowi i NKI?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233518
Rookie
Rookie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233518 »

Doprawdy? Taka dyskusja na temat, który już dawno powinien zostać ucięty. Dość demoralizacji społeczeństwa. Zdecydowane nie dla legalizacji marihuany. Marihuana to zło!
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Popieram Pana Surmiaka.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 17:43Doprawdy? Taka dyskusja na temat, który już dawno powinien zostać ucięty. Dość demoralizacji społeczeństwa. Zdecydowane nie dla legalizacji marihuany. Marihuana to zło!

Jakieś konkretne argumenty poznamy z Pana strony? Smutne jest to, że prawica jest przeciwna marihuanie wyłącznie przez jakieś ogólniki, o których nie ma pojęcia.
Awatar użytkownika
Rookie
Rookie

Waksman pisze: 22 maja 2024, 23:18Jakieś konkretne argumenty poznamy z Pana strony? Smutne jest to, że prawica jest przeciwna marihuanie wyłącznie przez jakieś ogólniki, o których nie ma pojęcia.

Marihuana jest po prostu zła. Tak mówi Bóg i kościół. 
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Włodzimierz Surmiak pisze: 22 maja 2024, 23:26Marihuana jest po prostu zła. Tak mówi Bóg i kościół. 

Jaki Bóg i jaki kościół? Rotria z tego co wiem upadła dawno temu, a nikt nie kwapi się do dalszego przewodniczenia kościołowi rotriokatolickiemu, więc może Pan rozjaśni?
Awatar użytkownika
Rookie
Rookie

Waksman pisze: 22 maja 2024, 23:28Jaki Bóg i jaki kościół? Rotria z tego co wiem upadła dawno temu, a nikt nie kwapi się do dalszego przewodniczenia kościołowi rotriokatolickiemu, więc może Pan rozjaśni?

Bóg który stworzył cały świat. Czy to takie trudne do zrozumienia? Może oprócz LFBT jeszcze Pan wierzy w ewolucję? 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”