Przepraszam, bo ja byłam na lotnisku w Egipcie tam nie ma netu, i jeszcze powiem bo samolocie nie można używać telefonów. I już jestem w Polsce i już po lotnisku. I teraz jadę do domu. Bo byłam zajęta i nie miałam czasu
Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji
- Elisa von Rozmarinowa
- Explorer
Re: Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji
Przepraszam, bo ja byłam na lotnisku w Egipcie tam nie ma netu, i jeszcze powiem bo samolocie nie można używać telefonów. I już jestem w Polsce i już po lotnisku. I teraz jadę do domu. Bo byłam zajęta i nie miałam czasu

- Franciszek von Hohenburg-Karandziej
- Rookie
eeeee, mam takie pytanko, kiedy będę mógł Exposé wygłosić?

Były Premier II Federacji Nordackiej
Kanonik oraz prezbiter KPP
Król Czermnej

- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Franciszek von Hohenburg-Karandziej pisze: 20 lut 2026, 19:31eeeee, mam takie pytanko, kiedy będę mógł Exposé wygłosić?
Zgodnie z prawem powinieneś był to zrobić już kurwa dawno XD
- Burek
- Community Regular
No nie bo to musi Spiker wyznaczyc chyba
- Burek
- Community Regular
Poza tym Spiker musi zaprzysiezyc nowego kongresmana @Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Franciszek von Hohenburg-Karandziej
- Rookie
z tego co wiem to ma być wytoczony konkretny moment na to w czasie inauguracyjnych obrad, a jeszcze do tego nie doszło. Dlatego sam się niecierpliwię.

Były Premier II Federacji Nordackiej
Kanonik oraz prezbiter KPP
Król Czermnej

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Zapraszam do przeczytania wyroku NSF (właściwie dwóch wyroków). Czytanie nie boli. Zazwyczaj.
- Experienced
Franciszek von Hohenburg-Karandziej pisze: 20 lut 2026, 19:44z tego co wiem to ma być wytoczony konkretny moment na to w czasie inauguracyjnych obrad, a jeszcze do tego nie doszło. Dlatego sam się niecierpliwię.
My też. Jesteśmy niebywale ciekawi co pokurcz bolesławski, pionek jego ręka prawa, ma do powiedzenia o II Federacji Nordackiej, o której nie ma zielonego pojęcia. Niestety to wasz kongresmen opóźnia. Bolek pospiesz tam swoją niewolnice, za wolno się rusza.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2026, 19:47 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Waksman pisze: 20 lut 2026, 19:47My też. Jesteśmy niebywale ciekawi co pokurcz bolesławski, pionek jego ręka prawa, ma do powiedzenia o II Federacji Nordackiej, o której nie ma zielonego pojęcia. Niestety to wasz kongresmen opóźnia. Bolek pospiesz tam swoją niewolnice, za wolno się rusza.
Nie szedłbym w tę stronę, bo zaraz się okaże że ty, znając II Federację jak własną kieszeń wciąż przegrywasz w właściwie wszystkim co jest do przegrania, nie zatrzymując się już nawet na polityce. Aż tak wiele trzeba nakupczyć, żeby ukryć (nieudolnie) fakt, żeście się z Plejkiem pomylili, zwyczajnie, po ludzku pomylili?
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 20 lut 2026, 19:52Nie szedłbym w tę stronę, bo zaraz się okaże że ty, znając II Federację jak własną kieszeń wciąż przegrywasz w właściwie wszystkim co jest do przegrania, nie zatrzymując się już nawet na polityce. Aż tak wiele trzeba nakupczyć, żeby ukryć (nieudolnie) fakt, żeście się z Plejkiem pomylili, zwyczajnie, po ludzku pomylili?
Przegrywam, bo zawładnąłeś całym państwem razem ze swoją kliką od samego początku. I przestań w końcu wałkować ten temat, bo jedyną waszą kartą na wszystkie nasze zarzuty jest "Wy za to cały czas przegrywacie, we wszystkim co się da". Nikt się w niczym nie pomylił. Wyście są pomyleni, i to wybitnie.