Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji

Awatar użytkownika
Elisa von Rozmarinowa
Explorer
Explorer

Re: Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Waksman pisze: 19 lut 2026, 12:53I po co to tak opóźniać jednak...

Przepraszam, bo ja byłam na lotnisku w Egipcie tam nie ma netu, i jeszcze powiem bo samolocie nie można używać telefonów. I już jestem w Polsce i już po lotnisku. I teraz jadę do domu. Bo byłam zajęta i nie miałam czasu
Awatar użytkownika
Franciszek von Hohenburg-Karandziej
Rookie
Rookie

Post autor: Franciszek von Hohenburg-Karandziej »

eeeee, mam takie pytanko, kiedy będę mógł Exposé wygłosić?
Obrazek

Były Premier II Federacji Nordackiej

Kanonik oraz prezbiter KPP

Król Czermnej

Obrazek
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Franciszek von Hohenburg-Karandziej pisze: 20 lut 2026, 19:31eeeee, mam takie pytanko, kiedy będę mógł Exposé wygłosić?

Zgodnie z prawem powinieneś był to zrobić już kurwa dawno XD
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Waksman pisze: 20 lut 2026, 19:32Zgodnie z prawem powinieneś był to zrobić już kurwa dawno XD

No nie bo to musi Spiker wyznaczyc chyba
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Post autor: Burek »

Poza tym Spiker musi zaprzysiezyc nowego kongresmana @Henryk Ziemiański-Wieniawa
Awatar użytkownika
Franciszek von Hohenburg-Karandziej
Rookie
Rookie

Post autor: Franciszek von Hohenburg-Karandziej »

Waksman pisze: 20 lut 2026, 19:32Zgodnie z prawem powinieneś był to zrobić już kurwa dawno XD

z tego co wiem to ma być wytoczony konkretny moment na to w czasie inauguracyjnych obrad, a jeszcze do tego nie doszło. Dlatego sam się niecierpliwię. 
Obrazek

Były Premier II Federacji Nordackiej

Kanonik oraz prezbiter KPP

Król Czermnej

Obrazek
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Zapraszam do przeczytania wyroku NSF (właściwie dwóch wyroków). Czytanie nie boli. Zazwyczaj.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Franciszek von Hohenburg-Karandziej pisze: 20 lut 2026, 19:44z tego co wiem to ma być wytoczony konkretny moment na to w czasie inauguracyjnych obrad, a jeszcze do tego nie doszło. Dlatego sam się niecierpliwię. 

My też. Jesteśmy niebywale ciekawi co pokurcz bolesławski, pionek jego ręka prawa, ma do powiedzenia o II Federacji Nordackiej, o której nie ma zielonego pojęcia. Niestety to wasz kongresmen opóźnia. Bolek pospiesz tam swoją niewolnice, za wolno się rusza.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2026, 19:47 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Waksman pisze: 20 lut 2026, 19:47My też. Jesteśmy niebywale ciekawi co pokurcz bolesławski, pionek jego ręka prawa, ma do powiedzenia o II Federacji Nordackiej, o której nie ma zielonego pojęcia. Niestety to wasz kongresmen opóźnia. Bolek pospiesz tam swoją niewolnice, za wolno się rusza.

Nie szedłbym w tę stronę, bo zaraz się okaże że ty, znając II Federację jak własną kieszeń wciąż przegrywasz w właściwie wszystkim co jest do przegrania, nie zatrzymując się już nawet na polityce. Aż tak wiele trzeba nakupczyć, żeby ukryć (nieudolnie) fakt, żeście się z Plejkiem pomylili, zwyczajnie, po ludzku pomylili?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 20 lut 2026, 19:52Nie szedłbym w tę stronę, bo zaraz się okaże że ty, znając II Federację jak własną kieszeń wciąż przegrywasz w właściwie wszystkim co jest do przegrania, nie zatrzymując się już nawet na polityce. Aż tak wiele trzeba nakupczyć, żeby ukryć (nieudolnie) fakt, żeście się z Plejkiem pomylili, zwyczajnie, po ludzku pomylili?

Przegrywam, bo zawładnąłeś całym państwem razem ze swoją kliką od samego początku. I przestań w końcu wałkować ten temat, bo jedyną waszą kartą na wszystkie nasze zarzuty jest "Wy za to cały czas przegrywacie, we wszystkim co się da". Nikt się w niczym nie pomylił. Wyście są pomyleni, i to wybitnie.
Zablokowany

Wróć do „IX kadencja Kongresu II FN”