I Posiedzenie Parlamentu Unijnego
- Femme Mystere
- Contributor
- Robert Drenin
- Community Regular
Re: I Posiedzenie Parlamentu Unijnego
W Czesnoradzie przynajmniej ogłoszenie zostało wystawione, ale spodziewam się raczej, że przynajmniej w Czesnoradzie nikt się raczej nie zgłosi. Więc z powołaniem UTA może być problem, chyba że znajdzie się kandydat z innych państw członkowskich.
Towarzysz Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Użytkownik Usunięty 233512
- Enthusiast
Jak nie jestem zbyt kontrowersyjny, to mogę sędziować z zastrzeżeniem, że:
- nie jestem prawnikiem,
- mam mocno ograniczony czas - czasem jestem w miarę aktywny, a czasem mogę tydzień nie mieć czasu na nic.
Więc decydujcie sami, mi obojętnie.
- nie jestem prawnikiem,
- mam mocno ograniczony czas - czasem jestem w miarę aktywny, a czasem mogę tydzień nie mieć czasu na nic.
Więc decydujcie sami, mi obojętnie.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2022, 14:49 przez Użytkownik Usunięty 233512, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Widzę, że temat jest niezwykle ciekawy i każdy się kwapi do dyskusji, dlatego proponuję po prostu puścić do państw członkowskich ten instruktaż rejestracji kandydatów i przejść do następnej debaty. Jeśli Jego Ekscelencja @Andrzej Płatonowicz Ordyński zgłosi się jako muratycki kandydat na sędziego UTA, to deklaruję swoje wsparcie dla tej kandydatury.
Co do uwspólnienia muratykich systemów: czy każda strona traktatu jest ZA tym rozwiązaniem? Alternatywnie możemy zostawić muratycką infrastrukturę Muratyce i stworzyć oddzielną unijną, na wypadek gdyby, nie daj Wanda, Unia kiedyś się posypała.
Co do uwspólnienia muratykich systemów: czy każda strona traktatu jest ZA tym rozwiązaniem? Alternatywnie możemy zostawić muratycką infrastrukturę Muratyce i stworzyć oddzielną unijną, na wypadek gdyby, nie daj Wanda, Unia kiedyś się posypała.

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Jakby się nie daj Wanda Unia posypała to ja i tak zostaję na forum, chyba że mnie na taczkach wyniosą ?
Co do uwspólnienia - nie zmieniam zdania, dalej jestem za całkowitą integracją EI, UW, Kalendarza i innych takich. Ale to strona muratycka ma tu najwięcej do powiedzenia.
Co do uwspólnienia - nie zmieniam zdania, dalej jestem za całkowitą integracją EI, UW, Kalendarza i innych takich. Ale to strona muratycka ma tu najwięcej do powiedzenia.
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Kamiljan de Harlin pisze: 28 gru 2022, 14:05Co do uwspólnienia muratykich systemów: czy każda strona traktatu jest ZA tym rozwiązaniem? Alternatywnie możemy zostawić muratycką infrastrukturę Muratyce i stworzyć oddzielną unijną, na wypadek gdyby, nie daj Wanda, Unia kiedyś się posypała.
To już może zależeć w większości od pana @Waksman, jeżeli stwierdzi on że będzie on w stanie przystosować wszystkie nasze systemy takie jak Dziennik Ustaw, Ewidencja Instytucji itd itd.
Jeżeli zaś to nie będzie możliwe trzeba będzie zastanowić się nad innym rozwiązaniem i oddzielnych systemach samej unii.
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Powiem szczerze i od serca - bardziej na rękę dla mnie i samego NKI byłoby uwspólnienie systemów, bo jest to łatwiejsze i szybsze do ogarnięcia. Robiąc oddzielne systemy unijne trzeba się babrać z kodem, a wszyscy dobrze wiemy ile takie procedery potrafią trwać.