I Konferencja Mont Inc.

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

I Konferencja Mont Inc.

Post autor: Tadeusz I Wielki »

O godzinie 11:15 poinformowano, że o 11:50 rozpocznie się konferencja Mont Inc., prezentująca najnowszy produkt, który ma być jednym z większych nowości. 

KONFERENCJA MONT INC.

11:30, Siedziba Mont Inc.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: I Konferencja Mont Inc.

O 11:30 rozpoczęło się odliczanie do 11:50, kiedy to przedstawione zostaną nowości Montu

O 11:50 rozpoczęła się konferencja

Witam wszystkich zgromadzonych! - rozpoczął Mark, prezes Montu

Na dzisiejszym spotkaniu ujawniony zostanie produkt, na który poświęciliśmy większość czasu, przedstawiam: Mont Car SV1 powiedział późniejszo Mark

Mont Car SV1

samochód twoich marzeń

Mont Car SV1 to najnowszy i najbardziej zaawansowany elektryczny samochód osobowy zaprojektowany przez hawilandzką firmę Mont Inc. zmyślą o przyszłościowym stylu życia. Mont Car SV1 oferuje dynamiczne przyśpieszenie (od 0 do 100km/h w 2.1s), gładką jazdę i wyjątkową wydajność.

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Aleksander von Kruk
Rookie
Rookie

Post autor: Aleksander von Kruk »

Witam, przelałem na konto Mont Inc. 250 koron za 2 sztuki tego pięknego auta, gdzie będe dostawał informacje o statusie dostawczym auta?
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

cześć, płatność zaakceptowana, status będe opisywał w forumowym Messengerze na prywatnej wiadomości

Obrazek

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

TEST

Mont Car SV1 za 250 ?

Obrazek

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Kupiłem. Jako że w mojej siedzibie w Kirianopolu jeden mam, proszę o wysłanie go do mojego dworku na wyspie Nowa Hishbergia (ZW)

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 17 lip 2023, 12:58Kupiłem. Jako że w mojej siedzibie w Kirianopolu jeden mam, proszę o wysłanie go do mojego dworku na wyspie Nowa Hishbergia (ZW)

Jutro zostany wysłany z fabryki w Gave i Jouv

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instytucje i Media”