[Serte] Los Hanus Remos aka Los Pollos Hermanos

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

[Serte] Los Hanus Remos aka Los Pollos Hermanos

Post autor: Tadeusz I Wielki »

W Hawilandzie istnieje kilka restauracji Los Hanus Remos, znaną też pod szyldem Los Pollos Hermanos. Największa restauracja znajduje się w Serte, gdzie znajduje się również siedziba Madrigal Electromotiv. Prezesem Los Hanus Remos jest Gustaw Frytka, który serwuje w tej restauracji pyszne hawilandzko-kiriańskie kurczaki. Restauracje znajdują się również w Hokas, Albuquerque, Klak, Gave i Jouv oraz w Yakurenie.

Obrazek
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Mieczysław Hałw
Newbie
Newbie

Re: [Serte] Los Hanus Remos aka Los Pollos Hermanos

Post autor: Mieczysław Hałw »

Bardzo smaczny kurczak! Polecam z rodzinką! Szef restauracji, Gustaw zachwycił mnie swoim poczuciem humoru i pomocą! Mój kolega z Agencji Antynarkotykowej, Heniek Niszczarka, odwiedza tą restauracje codziennie, jakość najlepsza!!!!! Wnioskuje o przeznanie dotacji rządowej dla Gustawa!!!
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Post autor: Femme Mystere »

W Hawilandzie chodzą ludzie bez głów xDDD
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Na własne oczy widziałem, jak ludzie tracili głowę dla jedzenia z restauracji. 

Czy w ofercie znajdę moja ulubioną pizzę z kurczakiem i ananasem?
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 17 mar 2023, 22:49Na własne oczy widziałem, jak ludzie tracili głowę dla jedzenia z restauracji. 

Czy w ofercie znajdę moja ulubioną pizzę z kurczakiem i ananasem?

Narazie w ofercie Pizzowej jest tylko Pizza z zwykłym kurczakiem oraz Pizza de Mexico, jednakże trwają pracę nad rozszerzeniem Menu! ? Jednak nasza zwykła oferta jest tak wyśmienita, że aż ludziom odpadają głowy
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Femme Mystere pisze: 17 mar 2023, 21:44W Hawilandzie chodzą ludzie bez głów xDDD

A to ci fenomen. Będzie trzeba to zbadać ?
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Contributor
Contributor

Post autor: Femme Mystere »

W sumie niektórym ludziom głowy i tak do niczego się nie przydają (Psyt, np. @Vladimir Agucko)
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Femme Mystere pisze: 19 mar 2023, 16:17W sumie niektórym ludziom głowy i tak do niczego się nie przydają (Psyt, np. @Vladimir Agucko)

Moja głowa jest zbyt cenna, żeby jej używać. Woli się ją ścinać. ? Tak też, ma Pani rację. Wolę bezgłowy chodzić po UN, ale nie tylko. ? Niektórzy nawet sugerują zaniknięcie mózgu, co mi oczywiście schlebia, bo takimi odwiertami jakimi niektórzy dysponują, to aż strach się porównywać, żeby ich nie skompromitować na arenie międzynarodowej. 
Awatar użytkownika