Oskarżenie Nordackiego Konsorcjum Informatycznego ws. usunięcia artykułu prasowego

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Oskarżenie Nordackiego Konsorcjum Informatycznego ws. usunięcia artykułu prasowego

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Nie nie, proszę się nie ograniczać i dokładać, wszakże dyrtu nigdy za wiele. Co szanowny będzie popijał? Krew swoich wrogów, wyciąg z fiuta czy może koktajl z naparu kałowego?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Re: Oskarżenie Nordackiego Konsorcjum Informatycznego ws. usunięcia artykułu prasowego

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

Waksman pisze: 19 mar 2023, 15:29Co szanowny będzie popijał? Krew swoich wrogów, wyciąg z fiuta czy może koktajl z naparu kałowego?

Korci mnie, aby napisać niegrzecznie w stylu: Nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz, ale napiszę grzeczniej: Czy Szanowny chce, abym się potruł?? To Wy podtruwacie ludzi. Nie ja.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Vladimir Agucko pisze: 19 mar 2023, 15:36Korci mnie, aby napisać niegrzecznie w stylu: Nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz, ale napiszę grzeczniej: Czy Szanowny chce, abym się potruł?? To Wy podtruwacie ludzi. Nie ja.

A nie nie, od trucia mamy inną instytucję, NKI zajmuje się tylko produkowaniem materiałów do rozpuszczania chem trailsów nad Nordatą. A teraz konkludując temat - artykuł wróci. Dzisiaj, albo jutro.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233519
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »

No to jak się udało rozwiązać spór bez sędziego, to można zamknąć sprawę. Tą bańkę Wam daruję, skoro nie macie tyle. ? 
ODPOWIEDZ

Wróć do „Unijny Trybunał Arbitrażowy”