Realioza

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Realioza

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Do czego to doszło, że trzeba dorabiać dodatkowe korony na "testach technicznych"...

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Nasze ulubione konto ma aktualnie finał!
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

ale mało klatek do końca, ??
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Najpierw chłop się zabił (i inne osoby) bo jechał za dużo w terenie zabudowanym, potem strzelanina w Poznaniu, wczoraj chłop popełnił samobójstwo, spadł z budynku, a teraz to samo zrobił znany youtuber Ravgor, ja nie wiem co sie w polsce odpierdala
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Tadeusz I Wielki pisze: 18 lip 2023, 22:28Najpierw chłop się zabił (i inne osoby) bo jechał za dużo w terenie zabudowanym, potem strzelanina w Poznaniu, wczoraj chłop popełnił samobójstwo, spadł z budynku, a teraz to samo zrobił znany youtuber Ravgor, ja nie wiem co sie w polsce odpierdala

No ja nie wiem, ale co do 2 ostatnich przypadków, jeśli któryś z Hawilandczyków czuje się źle, ma chęci samobójcze, to dzwońcie pod któryś z tych numerów:

116111 - numer zaufania dla dzieci i młodzieży

116123 - numer zaufania dla osób dorosłych

bo naprawdę to co się dzieje to jest straszne, i zapobiegajmy temu, ja ogólnie bym wszystkim chciał powiedzieć, nawet osobom spoza Hawilandu, aby w razie co dzwonić pod te numery, zamiast brać sprawy w swoje ręce
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Roman Octopic pisze: 18 lip 2023, 22:33No ja nie wiem, ale co do 2 ostatnich przypadków, jeśli któryś z Hawilandczyków czuje się źle, ma chęci samobójcze, to dzwońcie pod któryś z tych numerów:

bo naprawdę to co się dzieje to jest straszne, i zapobiegajmy temu, ja ogólnie bym wszystkim chciał powiedzieć, nawet osobom spoza Hawilandu, aby w razie co dzwonić pod te numery, zamiast brać sprawy w swoje ręce

Roman, muszę cie pochwalić, napisałeś coś dobrego, jeśli ktoś ma problemy to zgłoście się do specjalisty, zadzwońcie pod telefon zaufania, ale nie bierzcie tego w swoje ręce, to nie jest rozwiązanie, i depresje np także trzeba leczyć.

Obrazek

Awatar użytkownika
Aleksander von Kruk
Rookie
Rookie

Post autor: Aleksander von Kruk »

Roman Octopic pisze: 18 lip 2023, 22:33No ja nie wiem, ale co do 2 ostatnich przypadków, jeśli któryś z Hawilandczyków czuje się źle, ma chęci samobójcze, to dzwońcie pod któryś z tych numerów:

Na 100% w Hawilandzie jest ktoś taki, i wiem kto więc dzięki że udostępniasz takie coś, więcej ludzi się o tym dowie
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Ten tydzień to jest naprawdę jakiś przeklęty, mam nadzieję że dzisiaj już niczego nie będzie...

Obrazek

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Tadeusz I Wielki pisze: 19 lip 2023, 11:35Ten tydzień to jest naprawdę jakiś przeklęty, mam nadzieję że dzisiaj już niczego nie będzie...

Mamy 19, miejmy nadzieję że nic się już nie stanie
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Bolesław Lwie Serce pisze: 19 lip 2023, 19:09Mamy 19, miejmy nadzieję że nic się już nie stanie

Już się odjebało

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”