Kwestia informatyczna

Dział na tematy związane z mikronacjami, ale nie pasujące do żadnego innego działu na forum. W tym dziale znajdziesz też miejsce na rozmowy pozamikronacyjne, czyli te o nieistniejącym realu.
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Re: Kwestia informatyczna

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

W sensie ja to robię hobbystycznie, a programowanie to nie jest moją mocną stroną. Po prostu mam śmieszna warstwę logiczna z modelem i chce ją oddzielić.

Nie no ten tweeter to tylko w ramach nauki był ?

Robert Drenin pisze: 23 lip 2023, 23:25Hm, a to Towarzysz byłby chętny porozmawiać prywatnie? Bo w sumie troszkę może być pytań lub innych kwestii. A też poza tym, to rozmowy może odbyłyby się prywatnie z Tow. Molotinem jeszcze i Tow. Ścierkowem.

Ogólnie to u mnie średnio z czasem, więc nic skomplikowanego nie wchodzi w grę. Oczywiście można napisać do mnie na Discordzie, jednak czasem trzeba poczekać na odpowiedź.

Jedyna kwestią jest taka, że proponuję forum phpBB, bo ten silnik co jest tutaj to dla mnie katorga.
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 23 lip 2023, 23:35programowanie to nie jest moją mocną stroną

Nie no, patrząc na główną jestem w stanie stwierdzić, że bardzo dobrze ci idzie XD

Ale no, ja osobiście zachęcam kolegów z ZKRR @Robert Drenin do zostania z nami - mniej problemów, a i postów nie trzeba będzie przenosić ?
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Robert Drenin »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 23 lip 2023, 23:35Ogólnie to u mnie średnio z czasem, więc nic skomplikowanego nie wchodzi w grę. Oczywiście można napisać do mnie na Discordzie, jednak czasem trzeba poczekać na odpowiedź.

Jedyna kwestią jest taka, że proponuję forum phpBB, bo ten silnik co jest tutaj to dla mnie katorga.

Znaczy, to byśmy dzisiaj co nieco omówili w tej kwestii na discordzie i pewnie jeszcze będzie podjęta decyzja.

Waksman pisze: 23 lip 2023, 23:37Ale no, ja osobiście zachęcam kolegów z ZKRR @Robert Drenin do zostania z nami - mniej problemów, a i postów nie trzeba będzie przenosić ?

????

Jakby, taka też w sumie decyzja podjęta została w Radzie Komisarzy Ludowych. Aczkolwiek z pewnością pobyt na tutejszym forum był przyjemny i mile mijał, więc tam ja nie narzekam. Ale cóż, różne idzie historia. Jednakże z pewnością pomoc w początkach Czesnoradu była nieoceniona.
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Robert Drenin pisze: 23 lip 2023, 23:45Jakby, taka też w sumie decyzja podjęta została w Radzie Komisarzy Ludowych. Aczkolwiek z pewnością pobyt na tutejszym forum był przyjemny i mile mijał, więc tam ja nie narzekam. Ale cóż, różne idzie historia. Jednakże z pewnością pomoc w początkach Czesnoradu była nieoceniona.

Się pogubiłem już - to zostajecie, czy nie zostajecie?
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Waksman pisze: 23 lip 2023, 23:55Się pogubiłem już - to zostajecie, czy nie zostajecie?

Nie mają jeszcze podjętej decyzji, z tego co wnioskuje to raczej zostają, ale jak mają być na dole forum, to rozważają alternatywy.
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

A to decyzje oficjalną ogłosi Przewodniczący Rady Komisarzy Ludowych.
Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Awatar użytkownika
Robert Drenin
Community Regular
Community Regular

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 23 lip 2023, 23:59Nie mają jeszcze podjętej decyzji, z tego co wnioskuje to raczej zostają, ale jak mają być na dole forum, to rozważają alternatywy.

Wybaczcie, że tak post pod postem, ale jeśli można prosić o nick na discord, albo przynajmniej jakoś na discordzie Unii Nordackiej się pokazać, bym mógł napisać.
Towarzysz Robert Drenin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-topic”