Wieści z zagranicy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: Wieści z zagranicy

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Bolesław Lwie Serce pisze: 28 lip 2023, 15:48ja tak szczerze chciałbym Nordawizje, ale jeśli osoba (taka jak ja, albo kto inny) nie będzie musiała nic gadać, tylko puścić piosenke i tyle, a co do Igrzysk, to mam to samo, ale inaczej, w sensie chciałbym, ale troche inne gry (takie jak zaproponował Garamond bym chciał), i tyle, fajne do patrzenia by było. 

w sumie z Nordawizją sądze podobnie, ale do Igrzysk jakiś zastrzeżeń nie mam, cały czas coś zmieniają, więc oceniać będziemy projekt końcowy
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Bolesław Lwie Serce pisze: 28 lip 2023, 15:48ja tak szczerze chciałbym Nordawizje, ale jeśli osoba (taka jak ja, albo kto inny) nie będzie musiała nic gadać, tylko puścić piosenke i tyle, a co do Igrzysk, to mam to samo, ale inaczej, w sensie chciałbym, ale troche inne gry (takie jak zaproponował Garamond bym chciał), i tyle, fajne do patrzenia by było. 

Nordawizja fajno by była, a na Igrzyska ktoś by z Hawilandu chciał?
Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Apprentice
Apprentice

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Roman Octopic pisze: 28 lip 2023, 21:04Nordawizja fajno by była, a na Igrzyska ktoś by z Hawilandu chciał?

takie rzeczy to sie pytaj jak to ustalą XD
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". 
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Moda na sukces: Odcinek 2
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Voloslav von der Hov
Rookie
Rookie

Post autor: Voloslav von der Hov »

według mnie to Sarmaci z kulturką wyjaśniają, bo gadacie o Sclavinii, ale o Sclavinii mało już jest gadane, gadają tylko o powierzchni, więc Sarmatów rozumiem, umią z sensem jeszcze gadać, ale Tuolelenka, w której mieszka (chyba) tylko jej założycielka ma problem o złe wymiary i nie umię podesłać żadnych zdjęć, to już według mnie jest lekko nie fajne, i no, według mnie Ronon Dex tą dyskusje już wygrał
ktoś mniej ważny
Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Voloslav von der Hov pisze: 29 lip 2023, 12:44według mnie to Sarmaci z kulturką wyjaśniają, bo gadacie o Sclavinii, ale o Sclavinii mało już jest gadane, gadają tylko o powierzchni, więc Sarmatów rozumiem, umią z sensem jeszcze gadać, ale Tuolelenka, w której mieszka (chyba) tylko jej założycielka ma problem o złe wymiary i nie umię podesłać żadnych zdjęć, to już według mnie jest lekko nie fajne, i no, według mnie Ronon Dex tą dyskusje już wygrał

W sumie prawda

https://www.youtube.com/watch?v=0D_Q8HBx5KY

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Winkulia ma referendum, dzisiaj o 21 kończy się głosowanie, no ciekawią mnie wyniki w Winkulii

a w Leocji na temat FN rozpoczęła się dyskusja i ja już nie wiem, Fenocja wchodzi, ale zostaje na swoim forum? Idk

Jutro i u nas są wybory, i znowu INSPIRUJĄC się tym że w Winkulii używają Election Runnera, to my też go użyjemy, bo tak:

- na forum mogą głosować osoby ogólnie, nawet nie Hawilandczycy

a to jest najgorsze. A tam mógłbym wysłać na wiadomości prywatnej na emailu link, i voil?!
Ostatnio zmieniony 30 lip 2023, 10:11 przez Tadeusz I Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 30 lip 2023, 10:09Winkulia ma referendum, dzisiaj o 21 kończy się głosowanie, no ciekawią mnie wyniki w Winkulii

a w Leocji na temat FN rozpoczęła się dyskusja i ja już nie wiem, Fenocja wchodzi, ale zostaje na swoim forum? Idk

Jutro i u nas są wybory, i znowu INSPIRUJĄC się tym że w Winkulii używają Election Runnera, to my też go użyjemy, bo tak:

- na forum mogą głosować osoby ogólnie, nawet nie Hawilandczycy

a to jest najgorsze. A tam mógłbym wysłać na wiadomości prywatnej na emailu link, i voil?!

Jutro 2 w 1, wyniki w Winkulii i referendum w Hawilandzie xD
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Roman Octopic pisze: 30 lip 2023, 11:30Jutro 2 w 1, wyniki w Winkulii i referendum w Hawilandzie xD

i oba ciekawią mnie np, no bo patrz: 1. Czy Winkulia dołączy do FN?

2. Czy HAWILAND dołączy do FN?

Obrazek

Awatar użytkownika
Newbie
Newbie

Tadeusz I Wielki pisze: 30 lip 2023, 12:23i oba ciekawią mnie np, no bo patrz: 1. Czy Winkulia dołączy do FN?

2. Czy HAWILAND dołączy do FN?

W Winkulii obstawiałem że nie dołączą, ALE teraz jestem zmieszany
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości z kraju”