Debata nad Przyszłością Naszego Kraju - Co dla Ciebie Jest Priorytetem?
- Barack Omamba
- Newbie
Debata nad Przyszłością Naszego Kraju - Co dla Ciebie Jest Priorytetem?
Szanowni Obywatele i Obywatelki,
Dzisiaj chciałbym otworzyć dyskusję na temat naszej wspólnej przyszłości. Nasz kraj stoi przed wieloma wyzwaniami, a my jako społeczeństwo musimy podjąć trudne decyzje. Chcę usłyszeć Wasze opinie i pomysły na to, jak powinniśmy kształtować naszą przyszłość.
Które kwestie uważacie za priorytetowe w naszym kraju? Czy to ekonomia, edukacja, opieka zdrowotna, czy może środowisko naturalne? A może służby porządkowe, kwestie transportu? Może macie konkretne propozycje lub pomysły na rozwiązanie konkretnych problemów?
Dyskusja jest kluczowym elementem naszego demokratycznego procesu, dlatego też zachęcam do aktywnego udziału i wyrażania swoich opinii.
Z poważaniem,
Barack Omamba
Dzisiaj chciałbym otworzyć dyskusję na temat naszej wspólnej przyszłości. Nasz kraj stoi przed wieloma wyzwaniami, a my jako społeczeństwo musimy podjąć trudne decyzje. Chcę usłyszeć Wasze opinie i pomysły na to, jak powinniśmy kształtować naszą przyszłość.
Które kwestie uważacie za priorytetowe w naszym kraju? Czy to ekonomia, edukacja, opieka zdrowotna, czy może środowisko naturalne? A może służby porządkowe, kwestie transportu? Może macie konkretne propozycje lub pomysły na rozwiązanie konkretnych problemów?
Dyskusja jest kluczowym elementem naszego demokratycznego procesu, dlatego też zachęcam do aktywnego udziału i wyrażania swoich opinii.
Z poważaniem,
Barack Omamba
- Użytkownik Usunięty 233514
- Contributor
Re: Debata nad Przyszłością Naszego Kraju - Co dla Ciebie Jest Priorytetem?
A skąd się Pan wziął w ogóle? I o jakim kraju raczy Szanowny mawiać?
- Barack Omamba
- Newbie
Dotarłem do Federacji Nordackiej dzięki mediom. Moja historia zaczęła się w moim rodzinnym kraju, gdzie prowadziłem małą gazetę lokalną. Zawsze byłem zafascynowany różnorodnością kultur i państw, więc zdecydowałem się poświęcić swoje życie na eksplorowanie świata.
Rzecz jasna o całej Federacji.
- Contributor
Strasznie kluczy, Szanowny. Nie jest Szanowny obywatelem żadnego z krajów Federacji Nordaty, a wypowiada się Szanowny o jakimś, cytuję "Naszym kraju"... Ponadto, te opinie dla kogo Szanowny zbiera? Bo wyskoczył Szanowny z jakiegoś samolotu, spadochron na szczęście czy tam nieszczęście się otworzył, no i drepta sobie Szanowny po tej ziemi. Zatem, co to za rodzinny kraik był? Może znam.
- Barack Omamba
- Newbie
Hieronim Bryz pisze: 27 sie 2023, 19:39Strasznie kluczy, Szanowny. Nie jest Szanowny obywatelem żadnego z krajów Federacji Nordaty, a wypowiada się Szanowny o jakimś, cytuję "Naszym kraju"... Ponadto, te opinie dla kogo Szanowny zbiera? Bo wyskoczył Szanowny z jakiegoś samolotu, spadochron na szczęście czy tam nieszczęście się otworzył, no i drepta sobie Szanowny po tej ziemi. Zatem, co to za rodzinny kraik był? Może znam.
Moje pochodzenie niech pozostanie zagadką, zgodnie z wątkiem tajemniczości, który poruszyłem uprzednio w innym miejscu. O obywatelstwo starać się będę - jednakże podejście do kraju, do którego chcę przynależeć, wyznaczam za cel szczególny. Na pewno pokażę się jeszcze jak już otrzymam przynależność.
- Contributor
Jako, że z natury nie lubię się spowiadać jakimś istotom niewiadomo skąd, to nawet jak ubierzesz sutannę, komżę, jakieś stuły i ornaty, to i tak do twego konfesjonału nie podejdę. Prędzej psa poślę, by oznaczył teren. ?
- Tarsycjusz Operar
- Apprentice
Hieronim Bryz pisze: 27 sie 2023, 19:52Jako, że z natury nie lubię się spowiadać jakimś istotom niewiadomo skąd, to nawet jak ubierzesz sutannę, komżę, jakieś stuły i ornaty, to i tak do twego konfesjonału nie podejdę. Prędzej psa poślę, by oznaczył teren. ?
Szczęść Boże!
- Barack Omamba
- Newbie
Hieronim Bryz pisze: 27 sie 2023, 19:52Jako, że z natury nie lubię się spowiadać jakimś istotom niewiadomo skąd, to nawet jak ubierzesz sutannę, komżę, jakieś stuły i ornaty, to i tak do twego konfesjonału nie podejdę. Prędzej psa poślę, by oznaczył teren. ?
Rozumiem, że spowiadanie się może być wyjątkowo osobistym i prywatnym doświadczeniem. Każdy ma prawo do swoich przekonań i wyborów w tej kwestii. Jednak, choć sam nie jestem osobą, która regularnie korzysta z konfesjonału, to wierzę, że otwarcie na rozmowę i refleksję może pomóc w naszym rozwoju duchowym i osobistym.
Może nie będę zachęcać Cię Szanowny do ubierania sutanny czy ornatów, ale chętnie bym wysłuchał Twoich myśli i przemyśleń na temat duchowości i życia. To zawsze wartościowe doświadczenie, dzięki któremu możemy wzajemnie się wspierać i rozwijać, niezależnie od naszych indywidualnych przekonań. ?
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Zgadzam się z panem Omambą.
- Contributor
Barack Omamba pisze: 27 sie 2023, 19:54Jednak, choć sam nie jestem osobą, która regularnie korzysta z konfesjonału, to wierzę, że otwarcie na rozmowę i refleksję może pomóc w naszym rozwoju duchowym i osobistym.
Jak coś Ciebie trapi, to Pan Minister @Henryk Ziemiański zaprowadzi Szanownego do pokoju zwierzeń i będziecie sobie oglądać różnego rodzaju zwierzaczki. Jest z niego rozmówca pierwszej klasy. Lepszego w mikroświecie nie znajdziecie! Także, nie lękajcie się i za ręce weźcie się!