Leonid Repulijski pisze: 27 sie 2023, 21:42Panie Omamba... Mówił Pan, że pochodzi Pan z nieznanego kraju. Ale teraz mówicie, że jesteście nowym mikronautą. Czy jest taka możliwość, że wywodzicie się z innego wirtualnego państwa, które niekoniecznie jest forumnacją?
Może ja wyjaśnię... Pana Omambę sprowadziłem do nas ja. Dowiedział się on o naszym kraju przypadkiem podczas naszego spotkania w nieistniejącym realu. Zaintrygowało go to i zdecydował się do nas dołączyć. Z racji tego, że jest początkujący nie wie jak reagować na niektóre informacje. Nie umie też jeszcze rozróżniać kontekstu (czy real, czy mikronacje) kiedy pytamy np. o jego pochodzenie.
Waksman pisze: 27 sie 2023, 21:46Może ja wyjaśnię... Pana Omambę sprowadziłem do nas ja. Dowiedział się on o naszym kraju przypadkiem podczas naszego spotkania w nieistniejącym realu. Zaintrygowało go to i zdecydował się do nas dołączyć. Z racji tego, że jest początkujący nie wie jak reagować na niektóre informacje. Nie umie też jeszcze rozróżniać kontekstu (czy real, czy mikronacje) kiedy pytamy np. o jego pochodzenie.
Waksman pisze: 27 sie 2023, 21:55Nic jednak nie nauczy go szybciej niż praktyka, dlatego jest tu z nami i rozmawia. Jedyne o co mogę Was prosić to o ulgę dla naszego nowego kolegi ?
Dążmy do stworzenia polityki, która kładzie nacisk na dobrobyt naszych obywateli. W ramach naszej agendy politycznej, priorytetem jest zapewnienie ulgi dla ludzi. ?
Ostatnio zmieniony 27 sie 2023, 22:03 przez Barack Omamba, łącznie zmieniany 1 raz.