Artykuł Nordaty na micropedii
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Artykuł Nordaty na micropedii
Siema,
widziałem, że kolega Ziemiański już napisał krótki wstęp do artykułu o naszym państwie na wiki.mikronacje.info. Ja ze swojej strony dodałem tabelę z najważniejszymi informacjami o kraju.
Powinniśmy podjąć kolektywny wysiłek w celu ogarnięcia całości artykułu. Przydałoby się opisać naszą geografię, system polityczny, demografię, historię przedinternetową i internetową... Zachęcam każdego do wkładu w pisanie. https://wiki.mikronacje.info/II_Federacja_Nordacka
widziałem, że kolega Ziemiański już napisał krótki wstęp do artykułu o naszym państwie na wiki.mikronacje.info. Ja ze swojej strony dodałem tabelę z najważniejszymi informacjami o kraju.
Powinniśmy podjąć kolektywny wysiłek w celu ogarnięcia całości artykułu. Przydałoby się opisać naszą geografię, system polityczny, demografię, historię przedinternetową i internetową... Zachęcam każdego do wkładu w pisanie. https://wiki.mikronacje.info/II_Federacja_Nordacka
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2023, 19:26 przez Leonid Repulijski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Użytkownik Usunięty 233514
- Contributor
Re: Artykuł Nordaty na micropedii
Tak długo jak Pan @Waksmani Pan @Albert Fryderyk de Espadabędą grali na rzecz nieaktywności bądź nieaktywności zaplanowanej, tak długo będę pokazywał im sławetnego fakulca. ?
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Hieronim Bryz pisze: 01 wrz 2023, 16:55Tak długo jak Pan @Waksmani Pan @Albert Fryderyk de Espadabędą grali na rzecz nieaktywności bądź nieaktywności zaplanowanej, tak długo będę pokazywał im sławetnego fakulca. ?
Panie Bryz, ale jaki to ma związeczek z tematem wątku?
- Contributor
Domagał się Pan kolektywnego wkładu, to jako część tego kolektywnego wkładu złożyłem oświadczenie względem innej części wkładu kolektywnego, jakim jest toksyczny związek waksmańsko-albertowski. ?
Oni mogą sobie urządzać szantaże, a ja nie mogę? ? Oczywiście, że mogę. ?
Oni mogą sobie urządzać szantaże, a ja nie mogę? ? Oczywiście, że mogę. ?
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Żaden, to raczej jakaś fobia zmieszana z szczyptą schizofrenii stąd też dla własnego zdrowia mentalnego brałbym to wszystko s przymrużeniem oka lub w ogólne na to nie spoglądał bo jeszcze może okazać się być zaraźliwe.
A co do artykułu to całkiem fajny pomysł, ze strony technicznej można by dodać np. składy rządów i Kongresu w danym przedziale czasowym.
Trochę ciężko też będzie pisać o jakiejś historii przed internetowej całego państwa gdzie każda prowincja miała swoją własną a jedynym co można by w tej materii dodać do historii FN są losy pierwszej Federacji.
- Contributor
Albert Fryderyk de Espada pisze: 01 wrz 2023, 17:42Żaden, to raczej jakaś fobia zmieszana z szczyptą schizofrenii stąd też dla własnego zdrowia mentalnego brałbym to wszystko s przymrużeniem oka lub w ogólne na to nie spoglądał bo jeszcze może okazać się być zaraźliwe.
A to było pytanie do Pana @Albert Fryderyk de Espada?? Dobrze pamiętam, że Pan @Waksmansię oburzał jak ktoś używał argumentów dotyczących spraw umysłowych i ten sam nawoływał do uśmiercania betonu w postaci @Andrzej Płatonowicz Ordyński? ?
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Źle widziałeś, bo ja żadnego wstępu nie pisałem. Ale fajnie, że ktoś się zabrał za Micropedię. Może ja sam w wolnej chwili coś od siebie dorzucę ?
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Albert Fryderyk de Espada pisze: 01 wrz 2023, 17:42A co do artykułu to całkiem fajny pomysł, ze strony technicznej można by dodać np. składy rządów i Kongresu w danym przedziale czasowym.
Możemy też zrobić oddzielny artykuł z wypisanymi składami organów władzy każdej kadencji, a na stronie kraju zamieszczać tylko skład obecnej kadencji.
Albert Fryderyk de Espada pisze: 01 wrz 2023, 17:42Trochę ciężko też będzie pisać o jakiejś historii przed internetowej całego państwa gdzie każda prowincja miała swoją własną a jedynym co można by w tej materii dodać do historii FN są losy pierwszej Federacji.
No tak.
Waksman pisze: 01 wrz 2023, 18:38Źle widziałeś, bo ja żadnego wstępu nie pisałem. Ale fajnie, że ktoś się zabrał za Micropedię. Może ja sam w wolnej chwili coś od siebie dorzucę ?
Rzeczywiście xddd
Wstęp napisał nasz MSW Heniu Ziemiański @Henryk Ziemiański.
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Trzeba jakoś rozruchać tą micropedię.
- Contributor
Na miejscu Micropedii spieprzałbym, gdzie pieprz rośnie. ? Będzie błagała o litość jak Henio pseudonim "Minister" na nią wejdzie. ? ?