Niepotrzebnie, wspominałem, że wszystko na początku września, tj. dziś. To będzie tak: dział
Władze i wszystkie poddziały ogólnodostępnymi, tak samo
Bornfost i podległe mu działy i w ten sam sposób
Siły Zbrojne,
Archiwum i
Kolonie/Państwa Gościnne.
Morskie przejście graniczne i
Życie w Suwerennej ironic ulokowane będą w stolicy - Kirianopolu. W
instytucjach prywatnych systemu dotyczy jedynie
Mont Kiriania i również jest w Kirianpolu. W
instytucjach publicznych jest jedynie
UK oczywiście również w stolicy. W dziale Korona Suwerennej jest o tyle łatwo, że jest podział na miasta wewnętrz Gubernii, a posty pisane w działach gubernianych podlegają gubernianej stolicy, więc przedstawia się to np. tak:
Gubernia Brungerburska- posty w dziale: Brungerburg- posty w działach miast: Brungerburg, Targowo, Üsburg
Gubernia Wielkokiriańska- posty w dziale: Äsała- posty w działach miast: Äsała, Sofia, Éłłë, Warna
Gubernia Małokiriańska - posty w dziale: Ekronopolis- posty w działach miast: Ekronopolis
Gubernia Żelabrańska- posty w dziale: Żelabro- posty w działach miast: Żelabro
Gubernia Voreska - posty w dziale: Voresk Gubernia Pomorska- posty w dziale: Pomorsk Abachaska Gubernia Autonomiczna- posty w dziale: Tomaszewo- posty w działach miast: Tomaszewo, Wielogród, Czernichów, Zupaburg
Uhraińska Gubernia Autonomiczna- posty w dziale: Ałłapol Begnamska Gubernia Autonomiczna - posty w dziale: Sekot- posty w działach miast: Nałęczkowo
Mam nadzieję, że w miarę wiadomo o co mi chodzi. Stacje kolejowe, lotniska itp jeszcze dodam
Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III
"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"