Sondaż poparcia dla partii w wyborach do Kongresu z dnia 15 listopada 2023
Koalicja Konserwatywna: 41,04%
Koalicja dla Federacji: 24,14%
Sondaże poparcia dla partii w wyborach do Kongresu
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Re: Sondaże poparcia dla partii w wyborach do Kongresu
Ja rozumem że statystyki potrafią wyglądać korzystnie zwłaszcza że robi się je pod siebie.
Brak jakichkolwiek danych, źródeł czy informacji na poparcie powyższych danych podaje ich wiarygodność pod znaczną wątpliwość jeżeli w ogóle nie uznać ich rzetelne.
Ja na ten przykład posiadam dane sondażowe dające KF 100% poparcia zaś KK okrągłe 0%.
Sondaż został przeprowadzony dnia 15 listopada na grupie 2 osób posiadających obywatelstwo II FN a co za tym idzie prawo wyborcze.
Brak jakichkolwiek danych, źródeł czy informacji na poparcie powyższych danych podaje ich wiarygodność pod znaczną wątpliwość jeżeli w ogóle nie uznać ich rzetelne.
Ja na ten przykład posiadam dane sondażowe dające KF 100% poparcia zaś KK okrągłe 0%.
Sondaż został przeprowadzony dnia 15 listopada na grupie 2 osób posiadających obywatelstwo II FN a co za tym idzie prawo wyborcze.
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Albert Fryderyk de Espada pisze: 15 lis 2023, 14:11Ja rozumem że statystyki potrafią wyglądać korzystnie zwłaszcza że robi się je pod siebie.
Hańba proszę państwa, hańba.
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Rzetelne sondaże, takie na miarę TVP.
- Tadeusz I Wielki
- Collaborator
Mówiąc neutralnie, to muszę się zgodzić z przedmówcą, takie sondaże lepiej by było robić na większą skalę w celu uzyskania bardziej wiarygodnych wyników, bo narazie to nie widziałem nigdzie informacji o planach organizowania takowego sondażu (chyba że coś przegapiłem).
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
To je taka hloupota', że se tego czytat ne da.
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Sondaż robiłem z myślą o wirtualnych mieszkańcach Federacji.
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Henryk Ziemiański pisze: 16 lis 2023, 13:26Sondaż robiłem z myślą o wirtualnych mieszkańcach Federacji.
Niestety, nie mają oni praw wyborczych.