[HIK] Mapa Hawilandu z dnia 04.11.2023

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Re: [HIK] Mapa Hawilandu z dnia 04.11.2023

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Piotr Jankowski pisze: 07 lis 2023, 11:23Gimp to już jednak progress, szczególnie patrząc na poprzednie mapy...

Waksman pisze: 07 lis 2023, 11:33To to jest mapa z Gimpa?! Boże... Każdy kiedyś zaczynał, to prawda, ale no śmielej trzeba to wszystko, śmielej! @Tadeusz I Wielki jak coś to MIM serio chętnie pomoże, byleby to jakoś wyglądało i było użytkowe ?

Nie, to nie jest Gimp, tylko tak jak pan Waksman pisał, Paint.net. A aktualnie to wszystko to są mapy początkowe, bo to dopiero 3 mapa HIK'u, a kolejną mapę planujemy w Inkscape
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Piotr Jankowski »

Najważniejsze że jest coraz lepiej! (Chociaż nadal nie rozumiem ideii oznaczania wielkości miejscowości kolorami.)
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Ja w sumie też zaczynałem od Paint.net ale szybko przerzuciłem się na Gimpa. 

Nie jest to może w opinii wielu jakieś idealne narzędzie ale dla mnie się sprawdza. 

@Tadeusz I Wielki polecam przerzucić się na Gimpa i po czasie jakoś się to przyjmie i przyzwyczai. Też może nie jestem wybitnym grafikiem ale radzę sobie jak mogę.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Czy da się do HIK dołączyć? Chciałbym pomóc w zbieraniu danych o miastach
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Collaborator
Collaborator

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Roman Octopic pisze: 11 lis 2023, 22:06Czy da się do HIK dołączyć? Chciałbym pomóc w zbieraniu danych o miastach

Da się, proszę złożyć tutaj wniosek dlaczego, ale szczególnie
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

Obrazek

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Newbie
Newbie

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Tadeusz I Wielki pisze: 14 lis 2023, 11:06Da się, proszę złożyć tutaj wniosek dlaczego, ale szczególnie

Chce zostać pracownikiem HIKu aby pomóc zbierać dokładniejsze dane o miastach, drogach i liczbie ludności. Chciałbym móc uczestniczyć w tworzeniu map tak bardzo jak to możliwe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Instytucje i Media”