Sondaż wyborczy
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Sondaż wyborczy
Szanowni Państwo,
Instytut Statystyczny zaprezentował kolejny sondaż, tym razem dotyczący się zbliżających wyborów prezydenckich. Należy udzielić odpowiedzi na jedno pytanie - na jakiego kandydata zagłosowałbyś. Wyniki oczywiście są tajne.
Instytut Statystyczny zaprezentował kolejny sondaż, tym razem dotyczący się zbliżających wyborów prezydenckich. Należy udzielić odpowiedzi na jedno pytanie - na jakiego kandydata zagłosowałbyś. Wyniki oczywiście są tajne.
- Piotr Jankowski
- Enthusiast
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Sondaż wyborczy
Biedny Venir. Może jak wygram to dam mu jakieś stanowisko? ?
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Zmuszone jestem głosować na mniejsze zło. Żaden ze zgłoszonych kandydatów nie jest w mojej opinii dobrym kandydatem na Prezydenta. Wybiorę więc tę opcję, która niesie za sobą mniej negatywnych konsekwencji...
#MimoWszystko[color=#c0392b]Tadek[/color]

- Experienced
Kamiljan de Harlin pisze: 05 gru 2023, 21:45Zmuszone jestem głosować na mniejsze zło. Żaden ze zgłoszonych kandydatów nie jest w mojej opinii dobrym kandydatem na Prezydenta. Wybiorę więc tę opcję, która niesie za sobą mniej negatywnych konsekwencji...
W jaki sposób niosę za sobą więcej negatywnych konsekwencji? To Koalicja dla Federacji chce współpracy z Winkulią, to Koalicja dla Federacji chce współpracy z Sarmacją i Mikroświatem, włącznie z ZKRR, a nie Koalicja Konserwatywna. Czy odejście od wymienionych rzeczy i ogłaszanie tego wszem i wobec przez ówczesnego premiera z partii, z której startuje Pan Henrykowski jest tym "mniejszym złem" o którym Pan wspomina?
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Pół na pół wyszło, to może będzie rotacyjny prezydent?
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Jeśli ktoś chce współpracy z ZKRR w obecnych czasach, to chyba jest agentem totalitarnego reżimu komunistycznego...

- Experienced
Kamiljan de Harlin pisze: 06 gru 2023, 17:09Jeśli ktoś chce współpracy z ZKRR w obecnych czasach, to chyba jest agentem totalitarnego reżimu komunistycznego...
Czyli co, teraz mnie zamkniecie? XD
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Czemu się Pan razem z Espadą co i raz wyrywa i sugeruje, że czas państwa zamknąć? Ja nie sądzę, że w tym więzieniu taki poziom życia jest, żeby do niego wchodzić na siłę.
- Experienced
Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 06 gru 2023, 17:28Czemu się Pan razem z Espadą co i raz wyrywa i sugeruje, że czas państwa zamknąć? Ja nie sądzę, że w tym więzieniu taki poziom życia jest, żeby do niego wchodzić na siłę.
Bo jesteśmy w opozycji, która stoi po stronie ZKRR? Przecież w świetle waszej nielegalnej ustawy jesteśmy obcymi szpiegami, których należy zamknąć, nie?