Hile Nordata!

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Hile Nordata!

Post autor: Talerz »

Hile Nordata!

Mnie tu nigdy jeszcze nie było, więc się przedstawię? Herr Otto von Teller, Wielka Szycha, Ojciec Założyciel i Prezydent Pustkowi Winków. Przybyłem tu w związku z Rajdem Muratyki, wcale nie dlatego, że herr Majonez Grunwald mnie do tego zmusił xD
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Hile Nordata!

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Talerz pisze: 05 sty 2024, 18:06Hile Nordata!

Mnie tu nigdy jeszcze nie było, więc się przedstawię? Herr Otto von Teller, Wielka Szycha, Ojciec Założyciel i Prezydent Pustkowi Winków. Przybyłem tu w związku z Rajdem Muratyki, wcale nie dlatego, że herr Majonez Grunwald mnie do tego zmusił xD

Witamy serdecznie ?

Ja zachęcam do odwiedzin po rajdzie, ale tym razem z własnej woli ?
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Forum wygląda co najmniej interesująco i już pochwaliłem Waszą myśl technologiczną u naszego programisty WinkoNET'u.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Talerz pisze: 05 sty 2024, 19:58Forum wygląda co najmniej interesująco i już pochwaliłem Waszą myśl technologiczną u naszego programisty WinkoNET'u.

No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ??

@Sheldon Anszlus Lovelace szykuj szampana, tego tam co jest w specjalnym barku na specjalne okazje!
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner
Collaborator
Collaborator

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Talerz pisze: 05 sty 2024, 18:06Hile Nordata!

Herr Majonez Grunwald - pieknie! ?

Waksman pisze: 05 sty 2024, 21:16No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ??

@Sheldon Anszlus Lovelace szykuj szampana, tego tam co jest w specjalnym barku na specjalne okazje!

Mnie tam się też podoba. To chyba tylko takie marudzenie "na zapas". ?

Modlę się tylko by "rajdy chodziły" ?
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Waksman pisze: 05 sty 2024, 21:16No to mnie Pan zdziwił, bo, przynajmniej tak mi się wydawało, wiele osób twierdzi, że jest ono brzydkie, nieczytelne, nieintuicyjne etc. Miło słyszeć takie słowa, w końcu ktoś docenił Nordackie Konsorcjum Informatyczne ??

Nie dość, że rzygam tym forum to jeszcze kilku letnim szampanem XDDDD ?? 
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 05 sty 2024, 23:02Nie dość, że rzygam tym forum to jeszcze kilku letnim szampanem XDDDD ?? 

Mam chociaż nadzieję, że w swoim gabinecie rzygasz do miski, bo jak nie to za czyszczenie wykładziny będziesz bulił ze swoich! ?
Awatar użytkownika
Talerz
Newbie
Newbie

Dobra, przy dłuższym użytkowaniu jednak pojawiły się pewne problemy:

- nie da się chyba logować przy pomocy ksywki z forum, tylko koniecznie trzeba dawać maila;

- kiepsko działa dodawanie postów w wersji mobilnej forum, przez co moje spóźnienie na kolejny OS było większe niż początkowo zakładałem.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Talerz pisze: 07 sty 2024, 14:33- nie da się chyba logować przy pomocy ksywki z forum, tylko koniecznie trzeba dawać maila;

A to ciekawe, bo ja na przykład loguje się wyłącznie loginem, i nigdy nie miałem z tym problemu ?
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

To wy musicie się wielokrotnie logować?

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”