Z tego już wszyscy obecni wyrośli z tego, a nie czekaj.. nie jesteś czasem w nordackiej podstawówce? Ładnie to tak się do dorosłych odzywać?
PS: ale picie zostaw
Tarsycjusz Operar pisze: 17 gru 2023, 21:53Z tego już wszyscy obecni wyrośli z tego, a nie czekaj.. nie jesteś czasem w nordackiej podstawówce? Ładnie to tak się do dorosłych odzywać?

Tarsycjusz Operar pisze: 17 gru 2023, 21:24Z powyższego ogłoszenia sprawa została podniesiona do stosunkowo wysokiej rangi z uwzględnieniem starań o ochronę kultury i dziedzictwa, podtrzymanie pamięci oraz wzięcie odpowiedzialności. Budowanie narracji to bardzo odpowiedzialna rola. Konstruowanie idei/wątku/pomysłu w ramach narracji najczęściej ma często w swojej strukturze początek i koniec. Przy tej kwestii chcę się na chwilę zatrzymać. O ile "zakończenie" wątku powodzi jest inicjatywą konkretnej osoby, to kto wyszedł z pomysłem zalania tych terenów?
Tarsycjusz Operar pisze: 17 gru 2023, 21:24Można by się też pokusić o zaproszenie przedstawicieli z ZKRR, ponieważ sprawa dotyczy również Brodrii. @Robert Drenin
[...]
Nie wiem jak z Brodrią [...]
Robert Drenin pisze: 17 gru 2023, 21:41Oczywiście uczestnictwo potencjalne strony ZKRR mogłoby się odbyć, o ile faktycznie byłaby taka konieczność (bądź jest, aczkolwiek pierwsze słyszę o zatopieniu Brodrii).
Tarsycjusz Operar pisze: 17 gru 2023, 21:24Opinia w kwestii osuszenia zalanego terytorium Batawii (LRM) pojawi się w stosownym miejscu.