Dzień dobry,
Szanowny Panie Namiestniku, na początku gratuluję tak ważnej nominacji. Zakładam, że dostał Pan ją ze względu na chęć i plan rozwoju, jakie ma Pan w stosunku do Komarchii Nordackiej. Pytam więc, z ciekawości, czy mógłby Pan publice przedstawić, przynajmniej ramowy, pański plan rozwoju Komarchii w kolejnych tygodniach?
DW: @Henryk Ziemiański
Zapytanie do nowego Namiestnika
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Re: Zapytanie do nowego Namiestnika
Szanowny Panie,
Oczywiście, że mogę opublikować plan. Na początku pragnę zająć się kwestią narracyjną, czyli opisywać dane miejscowości, znajdujące się w Komarchii. Dzięki nim być może pozyskamy wiele nowych mieszkańców i obywateli.
Chcemy też uruchomić program budowania osiedli mieszkaniowych i tanich mieszkań przez Komarchię. Moim priorytetem jako Namiestnika będzie chęć wsparcia mieszkańców, szczególnie tych młodych i najuboższych, dlatego właśnie ten program chcę realizować z myślą dla nich.
Zaś na końcu pragnę zadeklarować chęć współpracy z naszym rządem. Dla mojej skromnej osoby współpraca jest bardzo ważna, szczególnie z władzami. Mogę współpracować z każdym, kto wyrazi taką chęć, każda osoba jest w naszej Komarchii mile widziana.
Oczywiście, że mogę opublikować plan. Na początku pragnę zająć się kwestią narracyjną, czyli opisywać dane miejscowości, znajdujące się w Komarchii. Dzięki nim być może pozyskamy wiele nowych mieszkańców i obywateli.
Chcemy też uruchomić program budowania osiedli mieszkaniowych i tanich mieszkań przez Komarchię. Moim priorytetem jako Namiestnika będzie chęć wsparcia mieszkańców, szczególnie tych młodych i najuboższych, dlatego właśnie ten program chcę realizować z myślą dla nich.
Zaś na końcu pragnę zadeklarować chęć współpracy z naszym rządem. Dla mojej skromnej osoby współpraca jest bardzo ważna, szczególnie z władzami. Mogę współpracować z każdym, kto wyrazi taką chęć, każda osoba jest w naszej Komarchii mile widziana.
- Experienced
Okej, plan dość sensowny. Pytanie więc z innej beczki - jak rozumiem, jest Pan za aktywizacją Komarchii i samej stolicy. Czy ze względu na rozwinięcie aktywności Velkeho Mesta Achkovu wyrazi Pan zgodę na organizację Tęczowej Parady w mieście stołecznym? @Henryk Ziemiański
- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Tak, oczywiście, zgodę wydam.
- Experienced
Okej, wszystko wiem. Czekamy więc na działania. Ze swojej strony oferuje pełne wsparcie. Może w końcu dowiemy się, gdzie konkretnie na mapie leży Achkov...
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Waksman pisze: 08 maja 2024, 19:28Okej, wszystko wiem. Czekamy więc na działania. Ze swojej strony oferuje pełne wsparcie. Może w końcu dowiemy się, gdzie konkretnie na mapie leży Achkov...
Tutaj:
\Ciemnoczerwony obszar podpisany jako Achkov to granice administracyjne stolicy.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2024, 22:04 przez Leonid Repulijski, łącznie zmieniany 1 raz.