Kosmos
- Xavier von Hippogriff
- Rookie
Kosmos
Nie wiem czy tytuł odpowiedni, ale wolę przejść do pytania.
A więc, czy będą podejmowane działania w kierunku eksploracji kosmosu?
A więc, czy będą podejmowane działania w kierunku eksploracji kosmosu?
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Kosmos
Pytanie czy jest ktoś chętny w podjęciu się tego zadania. Ty, Xavier, mówiłeś, że interesujesz się kosmosem. Może spróbowałbyś swoich sił? ?
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Waksman pisze: 21 gru 2021, 22:47Pytanie czy jest ktoś chętny w podjęciu się tego zadania. Ty, Xavier, mówiłeś, że interesujesz się kosmosem. Może spróbowałbyś swoich sił? ?
Powodzenia, kolejny program kosmiczny... Ale może ten będzie lepszy? Widziałem od 14 roku już 100 takich projektów i nikt ich nigdy nie dokończył, a to mi wielokrotnie zarzucano, że mam słomiany zapał. ?
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Xavier von Hippogriff
- Rookie
Waksman pisze: 21 gru 2021, 22:47Pytanie czy jest ktoś chętny w podjęciu się tego zadania. Ty, Xavier, mówiłeś, że interesujesz się kosmosem. Może spróbowałbyś swoich sił? ?
W sumie mógłbym spróbować.
- Experienced
Masz jakiś konkretny pomysł na to, jak cała agencja miałaby wyglądać? Taki ogólny zarys chociaż ?
- Xavier von Hippogriff
- Rookie
Waksman pisze: 21 gru 2021, 23:16Masz jakiś konkretny pomysł na to, jak cała agencja miałaby wyglądać? Taki ogólny zarys chociaż ?
Na początku chciałbym podjąć się wysyłania satelit, a później eksploracji v-księżyca.
- Experienced
Czyli rozumiem, że jeśli agencja kosmiczna zostałaby na dniach powołana, a Ciebie powołałbym na stanowisko koordynatora/dyrektora, to ogarnąłbyś agencję pod względem podstawowym oraz prowadziłbyś projekty i misje kosmiczne? Jednym słowem - możemy na Ciebie liczyć Xavierze?
DW: @Xavier ?sa
DW: @Xavier ?sa
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
W sumie nasza już dawno zapomniana Muratycka Agencja Kosmiczna leży gdzieś na uboczu naszej polityki zbierając kurz gdyż bez inicjatywy pana @Grzegorz Szarak jakiekolwiek postępy w tym kierunku ustały.
Można by tchnąć w nią odrobinę życia.
Można by tchnąć w nią odrobinę życia.
- Experienced
No cóż, Grzegorza nie ma, to nie było komu tworzyć agencji. Ale cieszę się, że znalazła się taka osoba. Pytanie tylko czy Xavier będzie na tyle kompetentną osobą żeby profesjonalnie i aktywnie poprowadzić MAK... @Xavier ?sa?
- Xavier von Hippogriff
- Rookie
Waksman pisze: 04 sty 2022, 0:16No cóż, Grzegorza nie ma, to nie było komu tworzyć agencji. Ale cieszę się, że znalazła się taka osoba. Pytanie tylko czy Xavier będzie na tyle kompetentną osobą żeby profesjonalnie i aktywnie poprowadzić MAK... @Xavier ?sa?
Myślę że dam radę poprowadzić MAK.