Marsz Przeciw Lewactwu w Achkovie

Dział Komarchii Nordackiej, dystryktu stołecznego II Federacji Nordackiej
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Re: Marsz Przeciw Lewactwu w Achkovie

Post autor: Piotr Jankowski »

Joahim von Ribertrop pisze: 23 maja 2024, 1:26Król Polski wspominał, że się ordyńcy ostatnio rozplenili wprawdzie z Budziaku ale luj.

Właśnie do tego nawiązywałem. JKM Stanisław zaznaczał, że "Nasze siły na Ukrainie nie są wystarczające". Może chodzi o dozbrajanie RON? Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Piotr Jankowski pisze: 23 maja 2024, 14:59Właśnie do tego nawiązywałem. JKM Stanisław zaznaczał, że "Nasze siły na Ukrainie nie są wystarczające". Może chodzi o dozbrajanie RON? Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi.

Stety lub niestety - Pan Minister Ziemiański słynie z tego, że udziela tak małej ilości konkretnych odpowiedzi. Ale cóż zrobić. Jak to mówią - jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził ?
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233518
Rookie
Rookie

Post autor: Użytkownik Usunięty 233518 »

Waksman pisze: 23 maja 2024, 21:43Stety lub niestety - Pan Minister Ziemiański słynie z tego, że udziela tak małej ilości konkretnych odpowiedzi. Ale cóż zrobić. Jak to mówią - jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził ?

Jego wypowiedzi są konkretne i klarowne. Nie ma potrzeby pisania wielkich epopei aby wyjaśnić swoje stanowisko. To lewa strona polityki ma w zwyczaju mówić mówić mówić mówić mówić i nic nie robić. 
Awatar użytkownika
Vilarte
Apprentice
Apprentice

Post autor: Vilarte »

Oliwier Dymarski pisze: 22 maja 2024, 23:57Wojna nikomu nie jest potrzebna, potrzebna jest wolność i tolerancja. Tylko to jest dla mnie ważne. 

A więc po to Pan się załatwia na swoje wycieraczki? Unikalna taktyka uguem.
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Przepraszam Pana Kaspara Waksmana-Dëtera, że w dniu 15 maja 2024 w niniejszym wątku pod tytułem "Marsz Przeciw Lewactwu w Achkovie" nawoływałem do "pozbycia się" Kaspara Waksmana. Zdaję sobie sprawę, że moje słowa wyrządziły Panu Waksmanowi wielki ból i ogromną krzywdę. 

Z wyrazami szacunku, 

Henryk Ziemiański 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

ODPOWIEDZ

Wróć do „Komarchia Nordacka”