Budowa fabryki w Robotniczogradzie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Budowa fabryki w Robotniczogradzie

Post autor: Piotr Jankowski »

W Robotniczogradzie rozpoczęła się dzisiaj budowa fabryki samochodów Winston. Fabryka ma się zajmować produkcją nowoczesnych pojazdów na potrzeby armii i organizacji wojskowych.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Contributor
Contributor

Re: Budowa fabryki w Robotniczogradzie

Post autor: AleksanderNovak »

Niech @Leonid Repulijski przeniesie ten post do właściwego działu
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

#Jutro

I proszę o oznaczanie właściwego konta.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Contributor
Contributor

Post autor: AleksanderNovak »

@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Dziękuję za bezproblemową przeprowadzkę.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Vilarte
Apprentice
Apprentice

Post autor: Vilarte »

A jeśli chodzi o eksport? + na jakim etapie są prace przy budowie?
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Vilarte pisze: 27 sty 2024, 20:40A jeśli chodzi o eksport?

Ze względu na wysoki popyt na samochody w II Federacji Nordackiej fabryka w Kostrzyniu nie jest w stanie pokryć całego zapotrzebowania na rynko Nordackim, w związku z czym samochody są częściowo sprowadzane z Norweglandu. Po osiągnięciu planowanej mocy produkcyjnej w Robotniczogradzie, nadal nie pokryje ona wraz z fabryką w Kostrzyniu całego prognozowanego zapotrzebowania na Kontynencie Północnym, niemniej w zależności od lokalizacji zagranicznych rynków zbytu część eksportu może być realizowana z fabryki w Robotniczogradzie, przy dalszym uzupełnianiu stanów na kontynencie maszynami dostarczanymi z Norweglandu.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Czy fabryka zamierza dołączyć do WSG? Chętnie kupilibyśmy kilka samochodów produkcji Winston...

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Kamiljan de Harlin pisze: 18 maja 2024, 19:51Czy fabryka zamierza dołączyć do WSG? Chętnie kupilibyśmy kilka samochodów produkcji Winston...

O to to to. Jestem za rękami i nogami! Niby mam samochód produkcji Hawilandziej, ale chętnie powiększyłbym swój garaż o jakiegoś Winstona ?
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Tak, fabryka w Robotniczogradzie, tak samo jak pozostałe, będzie produkować auta w ramach WSG. Obecnie produkcja nie może zostać uruchomiona ze względu na niedobory elektroniki spowodowane niskim wydobyciem złota.
piotr@mail.vox

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gubernia Amatorska”