Wybór patrona lotniska w Achkovie - druga tura

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Wybór patrona lotniska w Achkovie - druga tura

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Szanowni Państwo, 

Jako nowy premier II Federacji Nordackiej zdecydowałem o zrobieniu drugiej tury wyboru patrona lotniska w Achkovie. Ankieta jest anonimowa i potrwa do 10 sierpnia. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Collaborator
Collaborator

Re: Wybór patrona lotniska w Achkovie - druga tura

Informuję, że zamykam ankietę. Lotnisko w Achkovie będzie nosić nazwę Zjednoczenia Nordaty. 

Arcybiskup achkovski  

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

W jaki sposób rozstrzygnięto remis?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Collaborator
Collaborator

Uznałem, że to najlepsza opcja z pośród podanych. Opcja nadania lotnisku w Achkovie imienia Zjednoczenia Nordaty została wybrana również ze względu, że nazwa tej opcji jest ważna dla mieszkańców Nordaty. 

Arcybiskup achkovski  

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Piotr Jankowski »

Podsumujmy:

@Henryk Ziemiański przeprowadził głosowanie w którym zwyciężyła propozycja nazwania lotniska imieniem Jakuba Wiśniowieckiego;

Po zwróceniu uwagi, iż zwycięska propozycja nie uzyskała większości oddanych głosów;

Przeprowadzono drugą turę głosowania w której dostępne były 3 opcje;

Żadna z przedstawionych opcji nie uzyskała większości oddanych głosów, ponieważ każda z nich otrzymała tyle samo głosów;

Henryk Ziemiański postanowił wybrać na tej podstawie jedną z zaproponowanych opcji.

Chyba nie jestem jeszcze gotowy zrozumieć logiki Ziemiańskiego.
piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Głosowanie trwało zbyt krótko i było za mało nagłośnione, żeby wyniki były znaczące...
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”