EndoBank - START!

Działaj gospodarczo na Kontynencie Nordackim!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

EndoBank - START!

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

EndoBank (klik!) - nowy, nordacki bank komercyjny z siedzibą w Zwierzogrodzie. Nastaje nowa era w bankowości internetowej II Federacji Nordackiej!

1. Rodzaje kont

W EndoBank możesz otworzyć następujące typy kont:

• Konto Osobiste: Podstawowe konto przeznaczone do codziennych operacji finansowych, takich jak przelewy i wypłaty.

• Konto Oszczędnościowe: Konto stworzone z myślą o oszczędzaniu. Oferuje wyższe oprocentowanie na zgromadzone środki.

• Konto Firmowe: Specjalne konto dla firm, które umożliwia prowadzenie działalności gospodarczej w naszym systemie.

• Pożyczki: Możliwość zaciągnięcia pożyczki, która może być spłacana w wygodnych ratach. Zaciągnięte pożyczki są widoczne jako osobne ?konto? w systemie.

2. Przelewy

EndoBank umożliwia dokonywanie przelewów między kontami zarówno wewnątrz banku, jak i na zewnątrz. Proces jest prosty i intuicyjny:

• Wybierz konto, z którego chcesz wykonać przelew.

• Podaj numer konta odbiorcy.

• Wprowadź kwotę oraz opcjonalnie tytuł przelewu.

• Potwierdź operację.

Przelewy są księgowane natychmiastowo, a historię swoich transakcji możesz śledzić na bieżąco w swoim panelu użytkownika.

3. Pożyczki

W EndoBank możesz zaciągnąć pożyczkę, która zostanie automatycznie przelana na Twoje konto osobiste. Oto kluczowe zasady dotyczące pożyczek:

• Możesz mieć maksymalnie 3 aktywne pożyczki jednocześnie.

• Kwota pożyczki jest rozkładana na miesięczne raty, które są automatycznie pobierane z Twojego konta osobistego.

• Oprocentowanie pożyczki jest ustalane globalnie i jest widoczne na stronie z pożyczkami.

4. Nagrody za aktywność na forum

EndoBank nagradza aktywność na forum poprzez automatyczne wypłaty za każdy napisany post. Wielkość nagrody zależy od długości posta i jest obliczana według poniższego wzoru:

Wzór na obliczenie nagrody:

Nagroda = 5 + 0.5 * [pierwiastek drugiego stopnia z ilości znaków w poście]

Dzięki temu nawet krótkie posty są nagradzane minimalną kwotą 5 nordów, a dłuższe posty proporcjonalnie więcej. Nagrody są automatycznie dodawane do Twojego konta osobistego podczas logowania się do banku. Nowemu użytkownikowi zostanie wypłacona nagroda za wszystkie dotychczas napisane posty!

Zapraszamy do korzystania z usług EndoBank! Serwis bankowości internetowej jest w fazie testowej - wszelkie błędy prosimy publikować w tym wątku lub przesyłać do mnie drogą prywatną. @Mieszkaniec @Obywatel Federacji
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: EndoBank - START!

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Bank pozostanie komercyjny, czy planowane jest jego upaństwowienie przez rząd federalny?

Czy planowane jest wprowadzenie integracji z MBP w postaci możliwości konwersji środków z jednego banku do drugiego po określonym kursie?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: EndoBank - START!

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

EndoBank to bank komercyjny, którym pozostanie po wieki wieków. Integracja z MBP nie jest planowana.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gospodarka”