Nordacka Pieczątka w paszporcie Polinu

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada
Proficient
Proficient

Nordacka Pieczątka w paszporcie Polinu

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Właśnie się zorientowałem że Federacja zostaje w lesie jak mamy to w zwyczaju.

Czcigodny namiestnik @Helwetyk obdarował nas nową wersją paszportu w Stemplu i żeby nie wyjść na gorszych i my powinniśmy stworzyć własną pieczątkę. 

Tak więc biorę po 300 złoty z konta każdej drużyny i słucham państwa! @Obywatel Federacji
Ostatnio zmieniony 21 paź 2024, 23:03 przez Albert Fryderyk de Espada, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Nordacka Pieczątka w paszporcie Polinu

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Niebiescy 400! 😄

[attachment=0]PIECZĄTKA.png[/attachment]/monthly_2024_10/1984492737_PIECZTKA.png.acb7e6244451fa64361a7715b220d1d4.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Waksman pisze: 21 paź 2024, 23:23Niebiescy 400! 😄

Trzeba by zostawić miejsce na datę. Pod tą linią? Nie wiem czy nie będzie ta pieczątka zbyt wysoka a nie szeroka. 

W sumie to polecam sobie zobaczyć swoje paszporty w Stemplu może to da nam jakiś kontekst i wymiar tego jak to powinno wyglądać.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 21 paź 2024, 23:57Trzeba by zostawić miejsce na datę. Pod tą linią? Nie wiem czy nie będzie ta pieczątka zbyt wysoka a nie szeroka. 

W sumie to polecam sobie zobaczyć swoje paszporty w Stemplu może to da nam jakiś kontekst i wymiar tego jak to powinno wyglądać.

Cała pieczątka ma wymagany rozmiar, a miejsce pod linią bez problemu starczy na umiejscowienie czytelnej daty:

[attachment=0]PIECZĄTKA1.png[/attachment]/monthly_2024_10/1226076144_PIECZTKA1.png.f0e2f59a6e08003973d522050494e0f6.png" src="/applications/core/interface/js/spacer.png">
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Mi to szczerze odpowiada ale poczekajmy z decyzją na innych.

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson
Explorer
Explorer

Post autor: Pavel van der Gibson »

Przy tak małej skali pieczątki, trochę nie widać nazwy państwa, rzuca się w oczy tylko Achkov.
Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

To może upierdzielić tak 1/3 od góry?

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Waksman pisze: 21 paź 2024, 23:23Niebiescy 400! 😄

Jakby się pozbyć czterokrotnego powtórzenia nazwy państwa i podwójnego powtórzenia godła, to git. Jedno duże godło i jedna duża nazwa państwa.

Mój niechlujny szkic:

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Proficient
Proficient

Kamiljan de Harlin pisze: 22 paź 2024, 22:20Jakby się pozbyć czterokrotnego powtórzenia nazwy państwa i podwójnego powtórzenia godła, to git. Jedno duże godło i jedna duża nazwa państwa.

Mój niechlujny szkic:

O coś takiego mi chodziło.

To co jak nie usłyszymy sprzeciwu projekt leci do weryfikacji. Tylko jeszcze pewnie @Waksman będzie chciał nad finalnym projektem się pochylić... a przynajmniej tak myślę.  

Obrazek

AFdeEspada@nordnet.fn

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Jak coś to jest rozpikselowany tekst i trochę krzywo ułożone elementy, bo trochę na siłę edytowałem.

Albert Fryderyk de Espada pisze: 23 paź 2024, 0:04O coś takiego mi chodziło.

To co jak nie usłyszymy sprzeciwu projekt leci do weryfikacji. Tylko jeszcze pewnie @Waksman będzie chciał nad finalnym projektem się pochylić... a przynajmniej tak myślę.  

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”