Ambasada Edelweiss
- Albert Fryderyk de Espada
- Proficient
Re: Ambasada Edelweiss
No to panie premierze @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, na kiedy umówić wizytę?
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Albert Fryderyk de Espada pisze: 04 gru 2024, 15:03No to panie premierze @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, na kiedy umówić wizytę?
Najbliższy weekend? Mogę się dostosować...
- Proficient
To teraz pytanie, robimy jakąś oficjalną wizytę, a jeżeli tak to kto i gdzie?
DW: @Heinz-Werner Grüner @Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Albert Fryderyk de Espada pisze: 04 gru 2024, 20:56To teraz pytanie, robimy jakąś oficjalną wizytę [...]
Tak.
Chętnie ugościłbym Oberhaupta w Achkovie, jeśli mu to tylko odpowiada. Dawno chyba nie był na nordackiej ziemi...?
- Heinz-Werner Grüner
- Collaborator
Szanowni,
Ja bardzo chętnie, nie ukrywam jednak, że będzie cieżko czasowo zgrać. Czy w grę wchodzi opcja "w tygodniu"? Oczywiście nie tym... 😉
Ja bardzo chętnie, nie ukrywam jednak, że będzie cieżko czasowo zgrać. Czy w grę wchodzi opcja "w tygodniu"? Oczywiście nie tym... 😉
- Proficient
Ja bym proponował nawet rozłożyć to na kilka dni. A sam traktat podpisze ogłosi się "kiedyś" i zwyczajnie zatwierdzić go kiedy akurat będzie ku temu okazja.
- Heinz-Werner Grüner
- Collaborator
Albert Fryderyk de Espada pisze: 04 gru 2024, 22:07Ja bym proponował nawet rozłożyć to na kilka dni. A sam traktat podpisze ogłosi się "kiedyś" i zwyczajnie zatwierdzić go kiedy akurat będzie ku temu okazja.
Oczywiscie, że na kilka dni. Przecież nie będziemy o wodzie i sucharkach siedzieć. 😉 A tak poważnie, to jak najbardziej, można to rozłożyć nawet na tydzień, ale skoro już będziemy się "widzieć" to i podpis nie powinien być problemem.