V Wybory Prezydenckie | WYNIKI
- Ewe Novak
- Apprentice
Re: V Wybory Prezydenckie | WYNIKI
Czas rozpocząć rewolucję technologiczną, informatyczną i gospodarczą! Niech żyje Prezydent-Elekt Waksman!
- Sheldon Anszlus Lovelace
- Explorer
Można oddawać głos po zakończeniu głosowania, co dziś uczyniłem , pomimo, że PKW stwierdziło, że mnie wykreślono z list.
- Leonid Repulijski
- Enthusiast
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 20 lut 2025, 18:35Można oddawać głos po zakończeniu głosowania, co dziś uczyniłem , pomimo, że PKW stwierdziło, że mnie wykreślono z list.
Każdy, kto napisał coś na forum, może głosować. Ale dziękuję za zgłoszenie tego błędu z głosowaniem po zakończeniu.
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
NKI usunęło oddany po czasie głos, skorygowało wyniki i frekwencję oraz zmodyfikowało kod, uniemożliwiając głosowanie po jego zakończeniu.

- Peetri Romanaav
- Community Regular
Ale weryfikacja nic nie zmieniła?
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Wyniki na forum zostały podane przed tym, gdy Anszlus oddał głos po czasie. Wynik po głosie Anszlusa zmienił się na stronie głównej, więc go zmodyfikowałem, żeby był zgodny z danymi przeklejonymi na forum tuż po zakończeniu się głosowania.