V Wybory Prezydenckie | WYNIKI

Tu przeczytasz informacje i obwieszczenia Federalnej Komisji Wyborczej
Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Re: V Wybory Prezydenckie | WYNIKI

Post autor: Ewe Novak »

Czas rozpocząć rewolucję technologiczną, informatyczną i gospodarczą! Niech żyje Prezydent-Elekt Waksman! 
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace
Explorer
Explorer

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Można oddawać głos po zakończeniu głosowania, co dziś uczyniłem , pomimo, że PKW stwierdziło, że mnie wykreślono z list.
Awatar użytkownika
Leonid Repulijski
Enthusiast
Enthusiast

Post autor: Leonid Repulijski »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 20 lut 2025, 18:35Można oddawać głos po zakończeniu głosowania, co dziś uczyniłem , pomimo, że PKW stwierdziło, że mnie wykreślono z list.

Każdy, kto napisał coś na forum, może głosować. Ale dziękuję za zgłoszenie tego błędu z głosowaniem po zakończeniu.

Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej

Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

NKI usunęło oddany po czasie głos, skorygowało wyniki i frekwencję oraz zmodyfikowało kod, uniemożliwiając głosowanie po jego zakończeniu.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Ale weryfikacja nic nie zmieniła?
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Piotr Romanow pisze: 20 lut 2025, 22:07Ale weryfikacja nic nie zmieniła?

Wyniki na forum zostały podane przed tym, gdy Anszlus oddał głos po czasie. Wynik po głosie Anszlusa zmienił się na stronie głównej, więc go zmodyfikowałem, żeby był zgodny z danymi przeklejonymi na forum tuż po zakończeniu się głosowania.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Federalna Komisja Wyborcza”