Dobry wieczór!

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Contributor
Contributor

Dobry wieczór!

Post autor: Markus Wettin »

Dobry wieczór Nordato!

Nazywam się Markus Wettin, choć być może niektórzy kojarzą mnie z dawnych lat jako Feliksa Spirkina. Przybywam z Imperium Nandyjskiego oraz z Księstwa Sarmacji. Cieszę się, że wreszcie udało mi się dotrzeć do Waszego kraju, ponieważ kontynent nordacki zawsze był mi szczególnie bliski. Z nadzieją na przyszłość, pełną współpracy i wzajemnego szacunku, witam Was raz jeszcze serdecznie! 😄 
(-) Maarik Vettari
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Re: Dobry wieczór!

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Dzień dobry!

Niezmiernie miło mi jest powitać szanownego Pana w II Federacji Nordackiej 😄

Mam nadzieję, że ponownie poczuje Pan tego nordackiego ducha, który dalej jest w naszej społeczności. W razie pytań służę pomocą!
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Witamy już oficjalnie i zapraszamy do współpracy. Dużo rzeczy mamy jeszcze w budowie, ale się powoli rozwijamy.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański-Wieniawa
Collaborator
Collaborator

Post autor: Henryk Ziemiański-Wieniawa »

Serdecznie witam panie Markusie. Proszę się rozgościć. Pozwolę spytać o pańskie zainteresowania? Jeśli pan interesuje się polityką, to zapraszam do Koalicji Konserwatywnej, która jest obecnie jedną z głównych sił politycznych naszego narodu. 
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk  Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Community Regular
Community Regular

Post autor: Peetri Romanaav »

Hei homikud! 

Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉 
Peetri Romanaav

Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Contributor
Contributor

Post autor: Markus Wettin »

Dziękuję bardzo serdecznie za miłe przywitanie! 

Piotr Romanow pisze: 26 lut 2025, 16:30Hei homikud! 

Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉 

Nie śmiałbym mieć pretensji do Waszej Imperatorskiej Mości! Powoli zaczynam się rozgaszczać. 😄 
(-) Maarik Vettari
Awatar użytkownika
Łukasz Benedykt Skrzynecki
Rookie
Rookie

Post autor: Łukasz Benedykt Skrzynecki »

Witam serdecznie.
JE Łukasz Benedykt Skrzynecki herbu Kozioł

Obrazek

Klon @Artur Kardacz

ODPOWIEDZ