Dobry wieczór Nordato!
Nazywam się Markus Wettin, choć być może niektórzy kojarzą mnie z dawnych lat jako Feliksa Spirkina. Przybywam z Imperium Nandyjskiego oraz z Księstwa Sarmacji. Cieszę się, że wreszcie udało mi się dotrzeć do Waszego kraju, ponieważ kontynent nordacki zawsze był mi szczególnie bliski. Z nadzieją na przyszłość, pełną współpracy i wzajemnego szacunku, witam Was raz jeszcze serdecznie! 😄
Dobry wieczór!
- Markus Wettin
- Contributor
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Re: Dobry wieczór!
Dzień dobry!
Niezmiernie miło mi jest powitać szanownego Pana w II Federacji Nordackiej 😄
Mam nadzieję, że ponownie poczuje Pan tego nordackiego ducha, który dalej jest w naszej społeczności. W razie pytań służę pomocą!
Niezmiernie miło mi jest powitać szanownego Pana w II Federacji Nordackiej 😄
Mam nadzieję, że ponownie poczuje Pan tego nordackiego ducha, który dalej jest w naszej społeczności. W razie pytań służę pomocą!
- Kamiljan de Harlin
- Community Regular
Witamy już oficjalnie i zapraszamy do współpracy. Dużo rzeczy mamy jeszcze w budowie, ale się powoli rozwijamy.

- Henryk Ziemiański-Wieniawa
- Collaborator
Serdecznie witam panie Markusie. Proszę się rozgościć. Pozwolę spytać o pańskie zainteresowania? Jeśli pan interesuje się polityką, to zapraszam do Koalicji Konserwatywnej, która jest obecnie jedną z głównych sił politycznych naszego narodu.
- Peetri Romanaav
- Community Regular
Hei homikud!
Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉
Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Markus Wettin
- Contributor
Dziękuję bardzo serdecznie za miłe przywitanie!
Nie śmiałbym mieć pretensji do Waszej Imperatorskiej Mości! Powoli zaczynam się rozgaszczać. 😄
Piotr Romanow pisze: 26 lut 2025, 16:30Hei homikud!
Nie śmiałbym mieć pretensji do Waszej Imperatorskiej Mości! Powoli zaczynam się rozgaszczać. 😄
(-) Maarik Vettari
- Łukasz Benedykt Skrzynecki
- Rookie
Witam serdecznie.