Torba lniana z serii "Kiriano-Westlando-Norweglando-Abachazjo-Begnamo-Amatorio-Jahrlando-Uhraino-Azteco-Repujero-Taksaso-Kresowo-Kugaro-Doctrino-Brandia - Moja Mała Ojczyzna"

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski
Enthusiast
Enthusiast

Torba lniana z serii "Kiriano-Westlando-Norweglando-Abachazjo-Begnamo-Amatorio-Jahrlando-Uhraino-Azteco-Repujero-Taksaso-Kresowo-Kugaro-Doctrino-Brandia - Moja Mała Ojczyzna"

Post autor: Piotr Jankowski »

Zapraszamy do zakupu wysokiej jakości lnianej torby z nadrukiem "Kiriano-Westlando-Norweglando-Abachazjo-Begnamo-Amatorio-Jahrlando-Uhraino-Azteco-Repujero-Taksaso-Kresowo-Kugaro-Doctrino-Brandia - Moja Mała Ojczyzna", które nie tylko pozwoli pomieścić najpotrzebniejsze rzeczy (np. termos z gulaszem, gotową konstytucję mikronacji in blanco, buławę marszałkowską i klaster ŚZF), ale też pozwoli zaprezentować twoje wysokie poczucie stylu i patriotyczne uczucia. Produkt dostępny w przystępnej cenie 10 rubli kiriańskich/nordów/koron bornfostckich.

piotr@mail.vox

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Re: Torba lniana z serii "Kiriano-Westlando-Norweglando-Abachazjo-Begnamo-Amatorio-Jahrlando-Uhraino-Azteco-Repujero-Taksaso-Kresowo-Kugaro-Doctrino-Brandia - Moja Mała Ojczyzna"

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Kupiłem od razu pięć, będę obdarowywał rodzinę i znajomych przy różnych okazjach. Materiał torby miły w dotyku, ale niestety buława marszałkowska trochę wystaje...

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Lyijykyna”